توکیو برای برقراری حالت فوق العاده آماده می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، در حالی که تعداد موارد جدید ویروس کرونا در شهر توکیو به شدت رو به افزایش است، مقام های این شهر برای برقراری حالت فوق العاده به مدت یک ماه آماده می شوند.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز، در شرایطی که تعداد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در شهر توکیو پایتخت ژاپن به بیش از 2447 نفر رسیده، مقام های رسمی ژاپن قصد دارند در این شهر و 3 شهر مجاور شرایط فوق العاده یک ماهه ای را وضع و اجرا نمایند.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
بر اساس این گزارش، یاسوتوشی نیشیمورا وزیر اقتصاد ژاپن روز پنجشنبه گفت: شرایط فوق العاده در شهر توکیو قرار است طی روزهای 8 ژانویه تا 7 فوریه اعلام گردد و این مساله در نشست کابینه تصویب شده است.
تدابیر اتخاذ شده دولت ژاپن با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا است و شامل اعمال محدودیت بر رستوران ها و کافه ها است.
ژاپن روز چهارشنبه با بیش از 6 هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا روبرو شده که این یک رکورد جدید به شمار می رود، هرچند ژاپن نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر دنیا از این بحران آسیب به مراتب کمتری را متحمل شده است.
قرار است یوشیهده سوگا نخست وزیر ژاپن در یک کنفرانس خبری امروز رسما این تصمیم را اعلام کند.
ولی کارشناسان بهداشت و درمان بر این باورند که اقدامات در نظر گرفته شده از سوی دولت، کافی نیست.
منبع: خبرگزاری تسنیمbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا