فراوری سالانه 90 هزار تن سفال سقفی در استان قزوین
به گزارش مجله سرگرمی، سالانه 90 هزار تن سفال سقفی در استان قزوین فراوری می گردد و مواد اولیه باکیفیت، باعث شده سفال فراوریی شال با استقبال هم وطنان روبرو گردد.

به گزارش از ، زنگوئی مدیر عامل کارخانه آذر شال می گوید: این کارخانه به عنوان اولین و تنها فراوری کننده سفال سقفی استان روزانه 250 تن سفال فراوری می نماید که در سال به 90 هزار تن می رسد.
زنگوئی اضافه نمود: تیغه سفالی 10 و 15 سانت و بلوک سقفی 50 سنتی از جمله محصولات فراوریی آن هاست.
وی افزود: سفال دشت قزوین با دارا بودن خاک رس مطلوب به سایر شهر های اطراف قزوین، گیلان، البرز و همدان هم ارسال می گردد.
به گفته قدیمی ترین فراوری کننده آجر در استان در این صنعت به طور مستقیم برای 120 نفر اشتغالزایی شده است.
زنگوئی در ادامه با اشاره به هدر رفت بسیار بالای انرژی در کوره های سنتی افزود: در راستای طرح توسعه این شرکت کارخانه تونلی که تا 50 درصد مصرف انرژی را کاهش می دهد راه اندازی کردیم که 80 درصد آن پیشرفت داشته است و برای تکمیل احتیاج به تسهیلات داریم.
با راه اندازی این طرح توسعه برای 250 نفر دیگر از افراد بومی منطقه شال اشتغالزایی خواهد شد.
وی ادامه داد: پروژه هونام سفال را اواخر سال 93 آغاز کردیم و متاسفانه به خاطر تحریم ها و گشایش اعتبار اسنادی دچار مشکل شد.
مدیر عامل این کارخانه اضافه نمود: این پروژه 11 و نیم میلیارد یورو سرمایه گذاری خارجی داشته و قرار بود ابتدا 8 میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی داشته باشیم و با توجه به گرانی های اخیر بیش از 27 میلیارد تومان هزینه شده و هنوز به بهره برداری نرسیده است.
به گفته زنگوئی؛ بیش از 300 کانتینر ماشین آلات برای این پروژه وارد کشور شده است.
وی گفت: این پروژه در زمینی به مساحت 10 هکتار آغاز که 10 هزار متر از 20 هزار متر سوله ساخته شده کوره تونلی آن احداث و سیلوی خاک ساخته شده و کوره پیش گرم و خشک کن هم در حدود 70 درصد پیشرفت داشته است.
احداث نیروگاه 15 مگاواتی برق در کنار فراوری سفال و تامین برق شهر های شال و روستا های فروزان و زین آباد یکی دیگر از گام های موثر در پیشبرد اهداف این کارخانه است که با راه اندازی این نیروگاه 20 نفر هم مشغول به کار خواهند شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری
pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.