توصیه ابوالقاسم پور به عرب: راه گرشاسبی را ادامه بده
به گزارش مجله سرگرمی، عرب با پرسپولیس غریبه نیست و حضورش بهتر از آمدن فرد غریبه بود. او باید راه گرشاسبی را ادامه دهد.

به گزارش خبرنگاران ، عملکرد حمیدرضا گرشاسبی آنقدر راضی کننده بود که پیشکسوتان پرسپولیس از سرپرست جدید باشگاه خواسته اند از او الگوبرداری کند.
یکی از این پیشکسوتان، بهنام ابوالقاسم پور است که خودش را هم یکی از گزینه های مدیرعاملی معرفی نموده بودند و حالا درباره سرپرستی ایرج عرب در باشگاه می گوید: از قرار معلوم ایشان در چند سال گذشته همواره کنار اقای گرشاسبی بوده و فکر می کنم راه آقای گرشاسبی را هم ادامه بدهد. آقای عرب با پرسپولیس غریبه نیست و حضورش بهتر از آمدن فرد غریبه بود. او باید راه گرشاسبی را ادامه دهد.
ابوالقاسم پور در ادامه بر لزوم تقویت پرسپولیس در نیم فصل تاکید نموده است: باشگاه باید بطور کامل و در خطوط سه گانه زمین بازیکنان جدیدی را به خدمت بگیرد. شاید خیلی ها بگویند این تیم سروش رفیعی، مهدی ترابی، مهدی شیری و مهدی شریفی را گرفته و دیگر نیازی نیست بازیکن جدید بگیرد اما این طور نیست. من فکر می کنم حداقل این تیم باید سه چهار بازیکن دیگر را هم جذب کند تا بتواند در کورس قهرمانی لیگ برتر باقی بماند و در لیگ قهرمانان آسیا هم درخشش فصل گذشته خود را تکرار کند.
2 - 180
منبع: ایران ورزشیdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه