طرز تهیه گوشت لوبیا خوشمزه و مجلسی با طعم اصیل ایرانی

به گزارش مجله سرگرمی، گوشت لوبیا یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی است که طعمی دلپذیر و بافتی نرم و خوشمزه دارد. این غذا که ترکیبی از گوشت گوسفندی، لوبیا سفید و ادویه‌های خوش‌عطر است، معمولا در کنار نان سنگک تازه، سبزی خوردن و ترشی سرو می‌شود و طرفداران بسیاری دارد. طرز تهیه این غذا ساده است اما نیاز به صبر و حوصله دارد تا گوشت و لوبیا به خوبی پخته و نرم شوند. اگر به دنبال یک دستور پخت اصیل و خانگی برای این غذای لذیذ هستید، در ادامه همراه ما باشید.

طرز تهیه گوشت لوبیا خوشمزه و مجلسی با طعم اصیل ایرانی

مواد لازم برای تهیه گوشت لوبیا:

  • گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): 500 گرم
  • لوبیا سفید: 300 گرم
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم
  • زردچوبه: به اندازه لازم
  • دارچین برای سرو: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا:

1. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.

2. گوشت ها را بشویید و به همراه لوبیاها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن یاری می نماید).

3. ادویه را هم بریزید و اندازهی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

4. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم نموده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم گردد بپزید.

5. هر چند وقت یک بار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود اندازهی به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویه ها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.

6. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که می خواهید گوشت را بکوبید اندازهی دارچین به آن اضافه کنید.

7. گوشت پخته شده را هم می توان در کنار شویدپلو سرو کرد.

8. آب گوشت و گوشت کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ می گردد.

جمع‌بندی
گوشت لوبیا یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل ترکیب گوشت و حبوبات، ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند یک وعده غذایی کامل و مقوی باشد. تهیه این غذا اگرچه به زمان نیاز دارد، اما نتیجه نهایی آن کاملاً ارزش انتظار را دارد. با رعایت نکات ذکرشده در این دستور، می‌توانید یک گوشت لوبیای خوش‌طعم و مجلسی تهیه کنید و آن را در کنار نان سنگک، سبزی و ترشی میل کنید. اگر تاکنون این غذا را امتحان نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم یک بار آن را تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

انتشار: 25 اسفند 1403 بروزرسانی: 25 اسفند 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 160720

به "طرز تهیه گوشت لوبیا خوشمزه و مجلسی با طعم اصیل ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوشت لوبیا خوشمزه و مجلسی با طعم اصیل ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید