طرز تهیه هواری ماهی جنوبی؛ خوشمزه ترین پلو ماهی با عطر و طعم بی نظیر

به گزارش مجله سرگرمی، ماهی یکی از مغذی‌ترین انواع گوشت سفید است که به دلیل ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در رژیم غذایی بسیاری از افراد دارد. با این حال، برخی از غذاهای محلی که با ماهی تهیه می‌شوند، نه‌تنها سالم و مقوی‌اند، بلکه طعمی بی‌نظیر و دلپذیر دارند که طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده‌اند. یکی از این غذاهای محبوب، هواری ماهی است که در جنوب ایران، به‌ویژه بندرعباس، طبخ می‌شود. این غذای سنتی که به پلو ماهی نیز شهرت دارد، ترکیبی از برنج، ماهی تازه، سبزی‌های معطر و ادویه‌های مخصوص است که طعمی به‌یادماندنی ایجاد می‌کند. اگر دوست دارید در خانه یک غذای اصیل جنوبی با عطر و طعم خاص را تجربه کنید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه این پلو ماهی خوشمزه را بیاموزید.

طرز تهیه هواری ماهی جنوبی؛ خوشمزه ترین پلو ماهی با عطر و طعم بی نظیر

برای مطالعه بیشتر با baliro.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

ماهی به عنوان گوشت سفید سرشار از مواد مغذی است که به عنوان وعده غذایی کامل مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که ماهی های آزاد دریا را فقط می توان از جنوب و شمال کشور تهیه نمود و مسافتی را بایستی طی کند تا به دست مصرف کننده شهرهایی غیر از شمال و جنوب کشور برسد، داری بوی خاصی است. پس از اطمینان از سالم بودن ماهی آن را خریداری نمایید و در منزل با دستور پخت ویژه طعم و عطری بی نظیر به آن دهید و در دستور غدای هفنگی آن را بگنجانید. یکی از این غذاهای سنتی که مربوط به جنوب کشور به خصوص بندرعباس است، هواری ماهی است که به آن پلو ماهی نیز گفته می شود. هواری ماهی هم به صورت پلو و ماهی، به صورت ساده سرو می شود و هم می توان سبزیجات معطر پلویی از قبیل جعفری، گشنیز و شوید به آن اضافه کرد. در ادامه به دستور پخت غذای لذیذ جنوبی که در شهرهای دیگر نیز هواداران زیادی را به خود جذب نموده است، خواهیم پرداخت؛ امیدواریم طعمی به یاد ماندنی و خاطره انگیز در جمع مهمانان و دوستان خود بیافرینید.

نکته: دستور پخت برای 5 نفر است.

مواد لازم جهت پخت هواری ماهی

برنج4 پیمانه
سیر2 تا 3 حبه
نمک و ادویهبه میزان کافی
جعفری، گشنیز، شمبلیله، شوید (سبزی تر)500 گرم
ماهی جنوب250 گرم
پیاز2 عدد
کره یا روغنبه میزان کافی
گرد لیموبه میزان کافی
آب6 پیمانه

نکته: میزان سبزی و ماهی به سلیقه شما می تواند تغییر کند.

دستور پخت هواری ماهی

  1. ماهی تازه را در ظرف جداگانه بگذارید و کمی آب بریزید و روی شعله کم قرار دهید تا پخته شود (بعد از مدتی ماهی آب می اندازد اجازه دهید با آب خودش آبپز شود).
  2. پس از آبپز شدن ماهی آن را تمیز کنید یعنی خار آن را جدا کنید.
  3. پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه سرخ کنید نزدیک به سرخ شدن کامل سیر خرد شده را نیز اضافه کنید تا کمی تفت داده شود.
  4. ماهی را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید.
  5. سبزی تازه خرد شده را نیز به همراه ماهی اضافه کنید و تفت دهید.
  6. در انتها ادویه،نمک و گرد لیمو را به آن اضافه کنید.
  7. پس از آماده شدن مواد، برنج را در آب بریزید و پس از نرم شدن در آبکش ریخته و با مواد مخلوط کنید و روی شعله بگذارید تا دم بکشد.

نتیجه‌گیری
هواری ماهی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ای است که با استفاده از ماهی تازه جنوب، سبزی‌های معطر و ادویه‌های مخصوص طبخ می‌شود و می‌تواند سفره‌ای رنگین و دلپذیر را برای شما و مهمانانتان به ارمغان بیاورد. این غذای اصیل جنوبی با داشتن ترکیبی از عطرها و طعم‌های بی‌نظیر، هم برای وعده‌های روزمره و هم برای مهمانی‌ها انتخابی عالی است. با رعایت نکات ذکر شده در طرز تهیه، می‌توانید هواری ماهی را به بهترین شکل ممکن بپزید و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

انتشار: 25 اسفند 1403 بروزرسانی: 25 اسفند 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 116656

به "طرز تهیه هواری ماهی جنوبی؛ خوشمزه ترین پلو ماهی با عطر و طعم بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه هواری ماهی جنوبی؛ خوشمزه ترین پلو ماهی با عطر و طعم بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید