طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و مقوی؛ یک پیش غذای سالم برای روزهای سرد
به گزارش مجله سرگرمی، با فرا رسیدن روزهای سرد سال، مصرف غذاهای گرم و مقوی بیش از پیش اهمیت پیدا میکند. یکی از سوپهای جذاب و خوشطعمی که میتواند گزینهای عالی برای شبهای پاییزی و زمستانی باشد، سوپ لبو است. این سوپ نهتنها رنگی دلپذیر و اشتهاآور دارد، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامینها بوده و میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. در این مقاله، طرز تهیه یک سوپ لبو خوشرنگ و خوشطعم را به شما آموزش میدهیم که با حداقل مواد اولیه تهیه میشود و میتواند بهعنوان یک پیشغذای سالم در مهمانیها نیز سرو شود.

برای مطالعه بیشتر با hmvd.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
در این مقاله، طرز تهیه سوپ لبو را به شما آموزش میدهیم. همچنین، به بررسی خواص و فواید مواد اولیه این سوپ خوشمزه میپردازیم.
با نزدیک شدن به فصل سرما، بازار پخت انواع آش و سوپ حسابی داغ می گردد و این پیش غذاها یا غذاهای خوشمزه در منازل یا رستوران ها با دستورهای متفاوت و مواد اولیه متنوع تهیه می شوند. یکی از سبزیجات ویژه این فصل چغندر یا لبو است که بیشتر ما آن را به صورت آب پز و داغ در پاییز و زمستان میل نموده ایم. اما با استفاده از این سبزی، انواع آش چغندر یا لبو و همچنین سوپ لبو خوشمزه ای تهیه می گردد که رنگ بسیار زیبا و چشم نوازی دارد.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و خوش رنگی را آموزش دهیم که با کمترین مواداولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه می گردد و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای سالم، خوشمزه و اشتها آور در مهمانی ها نیز استفاده نمود.
مواد لازم برای تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)
چغندر (لبو) | 2-3 عدد |
سیب زمینی عظیم | 1 عدد |
ساقه کرفس | 1 عدد |
هویج عظیم | 1 عدد |
برگ بو | 1 عدد |
رزماری | 1 شاخه کوچک |
فلفل چیلی و نمک | به میزان لازم |
آب مرغ | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)
- برای تهیه سوپ لبو ابتدا باید لبو ها را شسته و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید.
- سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.
- حالا ساقه کرفس را خرد نموده و به مواد قبلی اضافه کنید.
- برگ بو و شاخه کوچک رزماری را نیز به همراه نمک و مقداری پوردر چیلی نساییده به مواد قبلی اضافه کنید.
- آب مرغ را روی مواد ریخته و شعله را روشن کنید.
- صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.
- حالا برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. البته از گوشت کوب برقی نیز می توانید بهره ببرید.
سوپ لبوی شما آماده است. می توانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد شده یا شوید خرد شده تریین نمایید و با آبلیمو ترش میل نمایید.
نکته:
- در مواد اولیه سوپ لبو یا سوپ چغندر از پیاز و یا پیازچه نیز می توانید بهره ببرید و این مورد به ذایقه شما بستگی دارد.
- سوپ لبو را می توان به عنوان یک سوپ سرد نیز سرو نمود.
بیشتر سوپ ها مانند سالادها دستورالعمل خاصی ندارند و شما می توانید با توجه به سلیقه و ذایقه خود، مواد اولیه آن ها را تغییر دهید. امیدواریم این سوپ لبوی خوشمزه و آسان را تهیه نموده و از خودن آن لذت ببرید.
نتیجهگیری:
سوپ لبو یکی از خوشمزهترین و مقویترین سوپهایی است که میتوان در فصل سرما تهیه کرد. علاوه بر طعم دلپذیر، این سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی مانند چغندر، سیبزمینی و هویج، برای سلامت بدن مفید است. میتوانید این سوپ را متناسب با سلیقه خود تغییر دهید و از آن بهصورت گرم یا حتی سرد لذت ببرید. اگر به دنبال یک پیشغذای سالم، زیبا و خوشطعم برای مهمانیها و دورهمیهای خود هستید، حتماً این سوپ لذیذ را امتحان کنید!