طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و مقوی؛ یک پیش غذای سالم برای روزهای سرد

به گزارش مجله سرگرمی، با فرا رسیدن روزهای سرد سال، مصرف غذاهای گرم و مقوی بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند. یکی از سوپ‌های جذاب و خوش‌طعمی که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای شب‌های پاییزی و زمستانی باشد، سوپ لبو است. این سوپ نه‌تنها رنگی دلپذیر و اشتها‌آور دارد، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌ها بوده و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. در این مقاله، طرز تهیه یک سوپ لبو خوش‌رنگ و خوش‌طعم را به شما آموزش می‌دهیم که با حداقل مواد اولیه تهیه می‌شود و می‌تواند به‌عنوان یک پیش‌غذای سالم در مهمانی‌ها نیز سرو شود.

طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و مقوی؛ یک پیش غذای سالم برای روزهای سرد

برای مطالعه بیشتر با hmvd.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

در این مقاله، طرز تهیه سوپ لبو را به شما آموزش می‌دهیم. همچنین، به بررسی خواص و فواید مواد اولیه این سوپ خوشمزه می‌پردازیم.

با نزدیک شدن به فصل سرما، بازار پخت انواع آش و سوپ حسابی داغ می گردد و این پیش غذاها یا غذاهای خوشمزه در منازل یا رستوران ها با دستورهای متفاوت و مواد اولیه متنوع تهیه می شوند. یکی از سبزیجات ویژه این فصل چغندر یا لبو است که بیشتر ما آن را به صورت آب پز و داغ در پاییز و زمستان میل نموده ایم. اما با استفاده از این سبزی، انواع آش چغندر یا لبو و همچنین سوپ لبو خوشمزه ای تهیه می گردد که رنگ بسیار زیبا و چشم نوازی دارد.

در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و خوش رنگی را آموزش دهیم که با کمترین مواداولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه می گردد و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای سالم، خوشمزه و اشتها آور در مهمانی ها نیز استفاده نمود.

مواد لازم برای تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)

چغندر (لبو)2-3 عدد
سیب زمینی عظیم1 عدد
ساقه کرفس1 عدد
هویج عظیم1 عدد
برگ بو1 عدد
رزماری1 شاخه کوچک
فلفل چیلی و نمکبه میزان لازم
آب مرغبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)

  1. برای تهیه سوپ لبو ابتدا باید لبو ها را شسته و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید.
  2. سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.
  3. حالا ساقه کرفس را خرد نموده و به مواد قبلی اضافه کنید.
  4. برگ بو و شاخه کوچک رزماری را نیز به همراه نمک و مقداری پوردر چیلی نساییده به مواد قبلی اضافه کنید.
  5. آب مرغ را روی مواد ریخته و شعله را روشن کنید.
  6. صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.
  7. حالا برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. البته از گوشت کوب برقی نیز می توانید بهره ببرید.

سوپ لبوی شما آماده است. می توانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد شده یا شوید خرد شده تریین نمایید و با آبلیمو ترش میل نمایید.

نکته:

  • در مواد اولیه سوپ لبو یا سوپ چغندر از پیاز و یا پیازچه نیز می توانید بهره ببرید و این مورد به ذایقه شما بستگی دارد.
  • سوپ لبو را می توان به عنوان یک سوپ سرد نیز سرو نمود.

بیشتر سوپ ها مانند سالادها دستورالعمل خاصی ندارند و شما می توانید با توجه به سلیقه و ذایقه خود، مواد اولیه آن ها را تغییر دهید. امیدواریم این سوپ لبوی خوشمزه و آسان را تهیه نموده و از خودن آن لذت ببرید.

نتیجه‌گیری:
سوپ لبو یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین سوپ‌هایی است که می‌توان در فصل سرما تهیه کرد. علاوه بر طعم دلپذیر، این سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی مانند چغندر، سیب‌زمینی و هویج، برای سلامت بدن مفید است. می‌توانید این سوپ را متناسب با سلیقه خود تغییر دهید و از آن به‌صورت گرم یا حتی سرد لذت ببرید. اگر به دنبال یک پیش‌غذای سالم، زیبا و خوش‌طعم برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خود هستید، حتماً این سوپ لذیذ را امتحان کنید!

انتشار: 25 اسفند 1403 بروزرسانی: 25 اسفند 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 110961

به "طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و مقوی؛ یک پیش غذای سالم برای روزهای سرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و مقوی؛ یک پیش غذای سالم برای روزهای سرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید