تضعیف سیستم ایمنی با مصرف این غذاها
به گزارش مجله سرگرمی، دکتر احمد وثوقی مطلق گفت: در غذاهای فرآوری شده، فست فودها، غذاهای آماده و کنسروی ترکیباتی وجود دارد که ممکن است باعث تشدید آلرژی و تضعیف سیستم ایمنی گردد، بنابراین از مصرف این غذاها به ویژه در شرایط شیوع بیماری کووید 19 به شدت باید پرهیز کرد .
دکتر وثوقی مطلق با بیان این که سدیم و پتاسیم بالا هم در تضعیف سیستم ایمنی تاثیر به سزایی دارد، گفت: در شرایط شیوع بیماری کووید 19 باید بیش از گذشته به مصرف مواد غذایی سالم، تازه به ویژه گروه سبزی ها ، میوه ها ، لبنیات و ... روی آورد.
وی اسم کرد: در شرایط کنونی بهتر است علاوه بر مواد غذایی حاوی ویتامین سی و دی از ترکیبات حاوی مهمیم نظیر اسفناج که در تقویت سیستم ایمنی تاثیر گذار است استفاده کرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه خاطر نشان کرد: مصرف غذاهای دریایی، لبنیات و اسفناج باعث تقویت سیستم ایمنی و مصرف غذاهای پرکالری و پر چرب ، فست فود ها و تنقلات بی ارزش زمینه ساز تضعیف سیستم ایمنی است.
دکثر وثوقی مصرف ادویه جاتی نظیر زردچوبه، زنجبیل و سیر را در تقویت سیستم ایمنی موثر دانست و تاکید نمود: در حال حاضر از مصرف مواد غذایی که زمینه ساز آلرژی، آسم و تضعیف سیستم ایمنی است به شدت پرهیز و مصرف غذاهای سالم خانگی، کم نمک و کم چرب را جایگزین غذاهای بی ارزش و فست فودها کنید.
منبع: همگردیbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما