ترب کوهی و درمان 2 بیماری با شربت آن
به گزارش مجله سرگرمی، تبنا/ ترب کوهی (Horseradish) که به خانواده تربچه، شلغم و کلم تعلق دارد، در کشور ما با نام ترب سمنانی هم شناخته می گردد. این ترب سفید رنگ و دراز می باشد. ترب کوهی دارای فواید بسیاری است اما ممکن است به دلیل مزه تلخ آن افراد کمی به سراغش بروند. این ترب از خانواده از آنجایی که ترب کوهی حاوی انواع موثر روغن خردل می باشد، می تواند ضد باکتری ها، قارچ ها و هم چنین ویروس هایی عمل می نماید که سبب عفونت راه های تنفسی و مجاری ادراری می شوند.

ریشه ترب کوهی حاوی گیلو کوزیدی است که پس از خرد شدن روغن خردل که مزه تند و تیزی دارد آزاد می نماید. در بعضی از فصل های سال ممکن است تخم این گیاه را ملخ بخورد. به همین دلیل اثری از آن در بازار پیدا نمی گردد و یا اگر هم باشد، قیمتش بالاتر از نرخ معمول است.
روش تهیه شربت ترب کوهی برای کاهش وزن
شربت ترب کوهی
شما می توانید با تهیه شربت ترب کوهی به طور شگفت انگیزی وزن خود را کاهش دهید. تا جایی که با مصرف روزانه آن هر روز دو سانتی متر از چربی های دور شکم آب می گردد.
روش تهیه شربت ترب کوهی
مواد لازم
150 گرم تره کوهی تازه
4 عدد لیمو
3 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری دارچین
یک عدد ریشه زنجبیل
برای تهیه این شربت کافی است که ترب کوهی و زنجبیل را در خرد کن بریزید و خرد کنید و همه مواد را به همراه آب لیمو را در مخلوط کن بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس عسل و دارچین را نیز به آن اضافه کنید و تا جایی آن ها را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یک دست گردد.
روش مصرف شربت ترب کوهی
این شربت را در شیشه ای بریزید و دو روز در میان قبل از وعده های غذایی تان یا قبل از ورزش کردن آن را به مدت سه هفته میل کنید. بعد از سه هفته چند روز به بدن خود استراحت دهید و دوباره این مراحل را از سر بگیرید. در بیشتر موارد همان دفعه اول نتیجه گرفته شده است و چربی های شکم به شدت کاهش یافته است و شکم تخت و صاف شده است.
این دستور نه تنها چربی های شکمی را می سوزاند بلکه آب اضافی بدن را نیز از بین می برد. این دستور غذایی به طرز خارق العاده ای درعملکرد مغز، حافظه، شنوایی و بینایی مفید واقع شده ومصرف آن در صورتی که با تمرینات قلبی ومنظم همراه گردد تاثیر آن را چند برابر می نماید.
روش استفاده از این گیاه برای درمان سرماخوردگی و آبریزش بینی
یک ترب کوهی به اندازه تقریبا سه سانتی متر را شسته، پوست کنده و رنده می کنیم. ترب رنده شده را داخل یک لیوان یا ظرف دردار می ریزیم و بقیه لیوان را با عسل پر نموده و در آن را سفت می بندیم و می گذاریم یک ساعت بماند. این مخلوط را باید دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر، به مدت دو روز مصرف کرد.داروهای حاوی ترب کوهی نیز برای برطرف عفونت مسری مجاری تنفسی و ادراری تجویز می شوند.
یک نکته مهم: ترب کوهی بسیار تند است و کندن پوست و خرد کردن آن باعث اشک ریزش چشم می گردد.
کنترل و پیشگیری از سرطان
ترب کوهی سرشار از ترکیبی به نام گلوکوزینولات است. این ترکیب در شاهی و تربچه نیز وجود دارد و طعم تند و تیزی به این سبزیجات می بخشد. به عقیده محققان این ترکیب طبیعی باعث فعال شدن بعضی آنزیم های سم زدا می گردد که با رشد سرطان در بدن مقابله می نمایند. نیازی نیست صبح تا شب ترب کوهی میل کنید تا اثر آن در بدن ایجاد گردد. مصرف روزانه یک قاشق معادل 5 گرم از این ترب کافی است.
خواص ترب کوهی
ترب کوهی دارای خواص مقوی ، ملین ، ادرارآور ، محرک، ضد اسکوربوت ، خلط آور و دافع سموم است.
ترب کوهی در موارد سرفه ، خیز عمومی بدن ، خیز ریه ها ، آب آوردن انساج ، کم خونی دختران جوان ، ضعف قوا ، رماتیسم مزمن ، بعضی بیماری های کلیوی ، آسم مرطوب ، ورم کلیه ، سنگ کلیه ، آلبومینوری، برطرف سرفه مسلولین ، نقرس ، اگزما ، بی اختیاری دفع ادرار، یرقان ، عدم ترشح کافی معده به کار می رود.
از شیره برگ آن به صورت مالیدنی روی سوختگی ها و بریدگی های سطحی استفاده می گردد.
به وسیله خارجی ریشه آن محرک پوست و تاول زا است. از راه خوراکی با مقادیر کم محرک دستگاه گوارش است و با مقادیر زیاد سبب التهاب مخاط دستگاه گوارش می گردد. همچنین به وسیله خوراکی برای درمان برونشیت یا به عنوان یک تونیک استفاده می گردد. به وسیله خارجی از برش های ریشه برای درمان رماتیسم یا دمل ها و کورک ها استفاده می گردد.
شربت ترب کوهی همچنین سبب از بین رفتن آب اضافی و سموم از بدن می گردد.
خوردن ترب کوهی دید چشم و قدرت حافظه را نیز تقویت می نماید.
ترب کوهی سرشار از ویتامین C، پتاسیم، ویتامین B1، B6، منیزیم و فسفر است.
منبع: همگردیمجله دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان