تاریخ انقضای 9 محصول فناوری نزدیک است!
به گزارش مجله سرگرمی، دوربین گوشی های هوشمند طی سال های اخیر به حدی پیشرفت کرده که کاربران عادی را به عکاسان حرفه ای بدل کرده است. فناوری های دوربینی که در گوشی های پرچمدار امروزی به کار می فرایند، در اغلب دوربین های دیجیتال مشاهده می شوند و می توانند عملکردی مشابه را بدون نیاز به حمل کیف دوربین و دیگر تجهیزات وابسته به آن به ارمغان آورند.
با نگاهی به دستاورد های اخیر تکنولوژی می توان دریافت که دیگر عمر برخی از محصولات رو به پایان است و آخرین ماه های حضور خود را در دنیای فناوری سپری می کنند.
عمری که شاید تا پایان سال 2021 میلادی به پایان برسد و همانند دیگر محصولات به تاریخ بپیوندند. در ادامه قصد داریم به چند نمونه از این محصولات و دستگاه ها اشاره کنیم.
هدفون های سیمی: هدفون های وایرلس که استفاده از آن ها این روز ها در میان کاربران بسیار شایع شده، آزادی عمل و راحتی استفاده بیشتری را برای کاربران به ارمغان آورده اند. بعید به نظر می رسد که کسی لذت کار با هدفون وایرلس را تجربه کرده باشد و دیگر به هدفون سیمی برشود.
حافظه ذخیره سازی فیزیکی: اغلب افراد از حافظه های فیزیکی یا همان هارد برای ذخیره سازی اطلاعات خود استفاده می کنند. دستگاه هایی که اگرچه می توانند حجم زیادی از اطلاعات را در خود جای دهند، اما با توجه به رشد روزافزون فضای کلاد و سرمایه گذاری های کلان شرکت های گوگل، اپل، آمازون و… کمتر کسی در آینده به سراغ آن ها خواهد رفت.
دوربین های دیجیتال: دوربین گوشی های هوشمند طی سال های اخیر به حدی پیشرفت کرده که کاربران عادی را به عکاسان حرفه ای بدل کرده است. فناوری های دوربینی که در گوشی های پرچمدار امروزی به کار می فرایند، در اغلب دوربین های دیجیتال مشاهده می شوند و می توانند عملکردی مشابه را بدون نیاز به حمل کیف دوربین و دیگر تجهیزات وابسته به آن به ارمغان آورند.
ساعت های آنالوگ: ورود ساعت های هوشمندی همانند اپل واچ، آغازی بود بر پایان عمر ساعت های آنالوگ. ساعت هایی با طراحی و قابلیت های متنوع که در پشت ویترین فروشگاه ها خودنمایی می کنند و کاربر می تواند با پرداخت هزینه ای نه چندان زیاد، کار با آن ها را تجربه کند و از قابلیت های متعدد آن ها بهره ببرد.
کابل لایتنینگ و USB-C: اخیرا بسیاری از شرکت ها به استفاده از فناوری وایرلس در گوشی ها و دیگر دستگاه های هوشمند خود روی آورده اند. تلاش های شرکت کنندگان برای افزایش سرعت شارژ وایرلس می تواند به زودی تمامی کابل های شارژ موجود در بازار را به انبار ها بفرستد.
دستگاه های جی پی اس مستقل: فناوری جی پی اس در طی سال های اخیر بیش از پیش مورد استفاده کاربران گوشی های هوشمند و همچنین خودرو ها قرار گرفته است. این روز ها اغلب خودرو ها از سیستم هایی مجهز به این فناوری بهره می برند.
کلمه عبور: به لطف ورود فناوری هایی همچون اثر انگشت، تشخیص عنبیه چشم و شناسایی چهره، دیگر تایپ کلمه عبور از طریق کیبورد دستگاه ها به فراموشی سپرده شده است.
دکمه هوم: چند سالی است که برخی از تولیدکنندگان گوشی های هوشمند، دکمه فیزیکی هوم را از روی بدنه دستگاه برداشته اند. اپل نیز در سال 2017 و با عرضه آی فون 10، این ویژگی را از محصولات خود حذف کرد. سایر شرکت ها همانند سامسونگ نیز از این طراحی برای محصولات خود استفاده کردند و اکنون کمتر محصولی را می توان پیدا کرد که مجهز به دکمه هوم عرضه شود.
اپل آی پاد: سال 2021 است و اپل هنوز در حال فروش آی پاد تاچ است. 20 سال پیش، اپل از اولین آی پاد خود رونمایی کرد و توانست انقلابی را در بازار موزیک پلیر های قابل حمل ایجاد کند. اما حالا یک موزیک پلیر مستقل کاربردی ندارد و این روز ها بسیاری از گوشی ها و دستگاه های هوشمند یک موزیک پلیر مستقل به شمار می فرایند.
منبع: آی تی ایران
منبع: فرادیدpariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
ariyablog.ir: آریا بلاگ: آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان
hadiee.ir: مجله هدیه: از مسافرت تا ورزش از همه چیز و همه جا