بعد از کله پاچه چه بخوریم؟
به گزارش مجله سرگرمی، برای هضم بهتر، همراه و بعد از کله پاچه استفاده از ادویه های گرم مناسبتر است و انواع مزاج ها می توانند از دارچین به همراه کله پاچه استفاده نمایند. سویق نیز به هضم کله پاچه یاری می نماید.

خبرنگاران | سرویس سلامت - کله پاچه با ذائقه هر کسی سازگار نیست و بعضی از خوردن آن به شدت متنفرند، اما اگر شما یکی از هواداران خوردن کله پاچه هستید خواندن این مطلب را از دست ندهید، چرا که باید بدانیم بعد از کله پاچه چه بخوریم و این غذای پرکالری را با چه چیزی مصرف کنیم که بهتر و آسانتر هضم گردد.
کله پاچه چیست؟
کله پاچه از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است و معمولا در فصول سرد خورده می گردد تا گرمای بدن و ذخیره چربی آن را افزایش دهد. کله پاچه دارای بخش های مغز، چشم، بنا گوش، مغز و زبان است که هر کدام به نوعی لذیذ و خوشمزه هستند. هرکدام از این بخش ها هم دارای خواص متفاوتی هستند. بخش پاچه دارای چربی پایینی است و بسیار لذیذ بوده و خوردن آن منعی ندارد. زبان کله پاچه مانند سایر گوشت های قرمز است و در مصرف آن بهتر است زیاده روی نکنید. بناگوش هم گوشتی چربی دار بوده و اگر چربی آن را نخورید بهتر و سالم تر است. چشم هم دارای یک بخش چربی بسیار غلیظ است که خوردن آن خیلی توصیه نمی گردد.
مغز کله پاچه چربی و کلسترول بالایی دارد. در کل بهترین قسمت کله پاچه همان پاچه است که کمترین چربی را دارد و بدترین بخش آن هم مغز است که بیشترین چربی و کلسترول را دارد. می توان گفت که مغز به اندازه هشت زرده تخم مرغ کلسترول دارد و در نتیجه بسیار بسیار چرب است و می تواند چربی خون را بالا ببرد.
بیشتر بخوانید: آیا کله پاچه خوردن برای سلامتی مفید است؟ مضرات آن چیست؟
همراه و بعد از کله پاچه چه بخوریم؟
برای کله پاچه ادویه خاصی وجود ندارد اگرچه در پخت آن از ادویه های مختلفی مانند زیره و رازیانه و زردچوبه و نعنا و گشنیز استفاده می گردد. این ادویه های گیاهی به دلیل اینکه می توانند تحریک نماینده هضم در دستگاه گوارش باشند تا حدودی مفید بوده و می توانند ضد نفخ و میکروب کش باشند.
برای هضم بهتر کله پاچه استفاده از ادویه های گرم مناسبتر است و انواع مزاج ها می توانند از دارچین به همراه کله پاچه استفاده نمایند.
خوردن کله پاچه و سویق
خوردن مقداری سویق همراه با کله پاچه آن را هضم نموده و دوای آن است.
خوردن کله پاچه با آبلیمو و آبغوره
چربی بالای کله پاچه با خوردن این مواد از بین نمی رود تنها آن را ترش نموده و خوشمزه تر می گردد. آبلیموی تازه به دلیل اینکه ویتامین ث بالایی دارد جذب آهن گوشت کله پاچه را افزایش می دهد و همچنین آبلیمو و آبغوره سمیت غذا را کاهش می دهند.
تهیه کله پاچه از مراکز معتبر
با توجه به اینکه تهیه کله پاچه در منزل وقت گیر است، اغلب افراد آن را از کله پزی تهیه می نمایند. توصیه می گردد که کله پاچه را همواره از یک کله پزی معتبر و بهداشتی تهیه کنید که دچار مسمومیت نشوید و کاملا پخته باشد.
از خرید کله پاچه از کله پزی هایی که در حاشیه خیابان های پر رفت و آمد و دارای مگس و حشرات زیادی هستند خودداری کنید. اگر ظاهر مغز کله پاچه خشک و متلاشی بود یعنی مانده است. و اگر کله پاچه بوی نامطبوعی داشت مثل ترشیدگی، یعنی فاسد شده است و هرگز از چنین مراکزی کله پاچه نخرید.
عمدتا کله پاچه برای صبحانه و یا نهار خورده می گردد اما بیشتر به عنوان صبحانه مرسوم است و در صورت مصرف بهتر است که دو وعده دیگر سبک باشند. اگر کله پاچه برای شام خورده می گردد حتما حداقل دو ساعت تا هنگام خواب فاصله داشته باشد در غیر این صورت خواب خوبی نخواهید داشت و احساس سنگینی خواهید کرد.
آیا خوردن کله پاچه مضر است؟
مصرف کله پاچه به مقدار زیاد یعنی یک الی دو بار در هفته مضر است اما خوردن یک بار در ماه هیچ منعی ندارد. در عین حال برای افرادی که دارای بیماری های قلبی، کلسترول و اسید اوریک بالا هستند و همچنین مبتلایان به نقرس مضر است.
آیا خوردن کله پاچه برای درمان شکستگی مفید است؟
آنچه که می تواند به بهبود سریعتر استخوان های شکسته یاری کند منابع پروتئینی است اما کله پاچه یک منبع چربی بوده و در نتیجه در این مورد نقش چندانی ندارد.
خوردن پاچه معمولا به بیمارانی که دچار خونریزی رحم هستند و یا دچار سستی روده، تب و بواسیر هستند و افرادی که احساس ضعف و بیحالی و سستی دارند، توصیه می گردد.
کله پاچه اگر به خوبی هضم گردد، می تواند نیروی جنسی را بهبود بخشد. کسانی که معده ضعیفی دارند قادر به هضم کله پاچه نبوده و ممکن است قولنج نمایند و این حالت به دلیل خوردن زیاد پوست و غضروف موجود در کاسه سر، گوش و بینی کله است.
سخن پایانی
کله پاچه یک غذای چرب و پر کالری است که معمولا به عنوان یک صبحانه مفصل خورده می گردد. از آن جایی که کله پاچه به راحتی هضم نمی گردد، افراد مسن و کم تحرک بهتر است کله پاچه مصرف ننمایند. ضمن اینکه دیر هضم بودن کله پاچه باعث می گردد که تا مدت زیادی بعد از خوردن کله پاچه احساس سنگینی بکنید. برای اینکه خوردن کله پاچه عارضه ای برایتان ایجاد نکند بهتر است که ماهی یکبار آن را مصرف نموده و برای هضم بهتر آن از سویق و ادویه های گرمی مانند دارچین بهره ببرید.
امیدواریم که خواندن این متن برای شما مفید بوده و از خواندن آن استفاده نموده باشید. منتظر دیدن نظرات و دیدگاه های شما در خصوص این مطلب هستیم.
منبع: setare.comasemaneto.ir: آسمان تو: خرید بلیط پرواز، تور های لحظه آخری مسافرتی
iraniro.ir: تور ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان، تهران، کیش، قشم، یزد، تبریز، اخبار ایران
anti6.ir: آخرین خبر: اخبار و مقالات روز دنیا را اینجا بخوانید