برنج مازندران پس از 40 سال به اروپا صادر شد
به گزارش مجله سرگرمی، عزیزاله شهیدی فر در مصاحبه با خبرنگاران در حاشیه جشنواره عسل گفت: تولیدات مازندران در عرصه مختلف کشاورزی پر رونق است و علیرغم تحریم های موجود، کشاورزی استان مسیر خود را پیدا نموده است.

وی اضافه کرد: صادرات مازندران که نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان دارد، متوجه صادرات بخش کشاورزی است تا جاییکه دو برابر سال گذشته کیوی صادر شد و برای اولین بار پس از چهل سال برنج محلی مازندران به اروپا صادر شد.
به گفته وی، لبنیات و گوشت سفید نیز از دیگر کالاهای صادراتی مازندران است و مازندران در بخش عسل، عسل 20 میلیون نفر ایرانی را تامین می نماید و علاوه براین، روزانه حدود 500 تن مرکبات به خارج از کشور و روسیه صادر می گردد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: از 160 میلیارد تومان سهمیه ابلاغی تسهیلات اشتغال روستایی که 75 میلیارد آن سهم بخش کشاورزی بود، بیش از سه برابر میانگین و حدود 170 درصد در بخش کشاورزی مازندران جذب شد.
منبع: خبرگزاری مهرgardeshia.ir: گردشیا: مجله سفر و گردشگری
picoro.ir: پیکورو: وبلاگ ماشین و خودرو