بررسی ماهواره ها در مدار با سیستمی نوین
به گزارش مجله سرگرمی، بخش ایتالیایی شرکت هوافضای فرانسوی-ایتالیایی تالس آلنیا اسپیس(Thales Alenia Space) در شهر لاکوئیلا یک سیستم جدید را در طی همه گیری ویروس کرونا آزمایش و معرفی کرده است.
سیستم مذکور این امکان را به کاربران می دهد تا از راه دور سخت افزاری را که در دست ساخت است بررسی کنند. این سیستم بررسی نیمه اتوماتیک آروین(Arvin) نام دارد که مخفف عبارت بررسی دیداری واقعیت افزوده(Augmented Reality Visual Inspector) است.
آروین شامل یک بازوی رباتیک و یک دستگاهی است که قادر است تصاویر را به طور اتوماتیک بزرگ کند و قابلیت زوم کردن آنها همانند استریومیکروسکوپ را دارد. علاوه بر این آروین ویژگی های بیشتری نیز دارد به عنوان مثال می تواند بردهای مدار را اسکن کند و اجزای جداگانه و هر بخش یک ساختار(بدون در نظر دریافت اندازه و ضخامت) بررسی کند.
آروین به کاربران این امکان را می دهد تا بدون نیاز به پوشیدن لباس های فضایی خاص وارد اتاق های تمیز شوند و در کنار اپراتورها بنشینند. پوشیدن این نوع لباس برای هر کسی که به این محیط کنترل شده وارد می شود برای اطمینان از عدم ایجاد آلودگی در فرایند تولید، الزامی است.
حال بررسی اتاق تمیز و نشستن در کنار اپراتور با کمک این سیستم در فاصله بیش از هزار کیلومتر امکان پذیر می باشد.
اتاق تمیز اصولاً به محیطی گفته می شود که جهت تولید یا تحقیقات علمی و صنعتی در آن فعالیت هایی صورت می گیرد و در این محیط مقدار آلاینده های زیست محیطی بسیار پایین تر از حد معمول فضای یک محیط بسته می باشد. به طور دقیق تر اتاق تمیز محیطی با آلایش کنترل شده ذرات معلق در فضاست که در هر متر مکعب آن تعداد معینی ذره موجود است.
ارنستو ایپولیتی(Ernesto Ippoliti) از تالس آلنیا اسپیس از نحوه کار سیستم راضی است. به عنوان مثال آزمایش های موفقیت آمیزی در طی چندین مرحله از توسعه ماهواره سنتینل 1(که بخشی از برنامه فضایی آژانس فضایی اروپا است) اجرا شده است. بررسی اتاق تمیز از راه دور علاوه بر آنکه کاری مفید و موثر است باعث صرفه جویی در وقت و هزینه نیز می شود.
تالس آلنیا اسپیس سرمایه گذاری مشترکی بین شرکت فرانسوی تالس(Thales) و شرکت ایتالیایی لئوناردو(Leonardo) است. تالس آلنیا اسپیس بیش از 40 سال است که در ایتالیا مشغول به کار است تا سیستم ها و تجهیزات به ویژه سیستم های ارتباطات از راه دور فضایی را بسازد. این شرکت بزرگترین تولید کننده ماهواره در اروپا است. به گفته شرکت سازنده آروین درلاکوئیلا(یکی از پیشرفته ترین تاسیسات تولید الکترونیک در اروپا) توسعه یافته است. در واقع لاکوئیلا قطب ایتالیا برای تحقیقات فضایی است.
آزمایشگاه ملی دل گران ساسو(Laboratori Nazionali del Gran Sasso) نیز نزدیک لاکوئیلا است که در سال 2009 در اثر زلزله به شدت آسیب دید. این بزرگترین مرکز تحقیقاتی زیرزمینی در جهان است و آزمایشگاه هایش در رشته کوه گرن ساسو در آپنینی قرار گرفته است.،ایسنا
منبع: ایران آنلاینعینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان