آنالیز عملکرد وزنه برداران در رکوردگیری، شاگردان برخواه افزایش رکورد می خواهند
به گزارش مجله سرگرمی، ملی پوشان وزنه برداری ایران در 40 روز باقی مانده تا شروع مسابقات قهرمانی دنیا باز هم باید افزایش رکورد داشته باشند تا شانس بیشتری برای دریافت مدال مجموع داشته باشند.

به گزارش خبرنگاران، مسابقات وزنه برداری قهرمانی دنیا 27 شهریورآغاز می گردد و از آنجا که سال قبل از المپیک است و وزنه برداران به دنبال دریافت امتیاز هستند، قطعا رقابتهای سنگینی را شاهد خواهیم بود که سطح بسیار متفاوتی نسبت به مسابقات دنیای 2018 خواهد داشت. از گوشه و کنار شنیده می گردد قدرت های وزنه برداری دنیا در نظر دارند با بالاترین سطح از آمادگی در این مسابقات شرکت نمایند. تیم ملی ایران هم که جزو مدعیان است، آخرین روزهای تمرینی خود را در اردوی سطح دریا پشت سر می گذارد و سپس از 28 مرداد مجددا تمریناتش را در تهران پیگیری می نماید.
کادرفنی تیم ملی تا 16 آگوست(25 مرداد) فرصت دارد اسامی نهایی نفرات (10 نفر اصلی به همراه 2 نفر ذخیره) را برای فدراسیون دنیای ارسال کند. به همین دلیل روز پنجشنبه رکورد گیری در داخل اردوی تیم ملی انجام شد. البته نیاز به شرح سرمربی تیم ملی هست که هر کدام از ملی پوشان در چه شرایطی وزنه زدند اما این رکوردها نشان می دهد ایران کار راحتی در مسابقات دنیای تایلند پیش رو نخواهد داشت. حتی اگر این رکوردها را با رکوردهای سه نفر اول در مسابقات دنیای سال قبل مقایسه کنیم به نظر می رسد اکثر ملی پوشان در این 40 روز باقی مانده برای رفتن روی سکو باز هم باید افزایش رکورد داشته باشند.
در ادامه نگاهی به عملکرد ملی پوشان در کورد گیری داریم:
حافظ قشقایی در رکورد گیری، 270 کیلوگرم در مجموع وزنه زد. البته کادرفنی هنوز اعلام ننموده قشقایی به صورت قطعی در 55 وزنه می زند یا 61 کیلوگرم.
اگه قشقایی برای دسته 55 کیلوگرم و البته تقریبا سر وزن این رکورد را ثبت نموده باشد که عملکرد بسیار خوبی داشته است و با توجه به اینکه 55 کیلوگرم هم المپیکی نیست چینی ها خیلی روی این وزن متمرکز نیستند، قشقایی شانس رفتن روی سکو را دارد. اگر او تصمیم به وزنه زدن در دسته المپیکی 61 کیلوگرم دارد که کار بسیار سختی را پیش رو خواهد داشت و برای رفتن روی سکو باید رکورد مجموع خود را به بالای 300 کیلوگرم برساند.
دسته 89 کیلوگرم:
در این وزن علی میری رکورد مجموع 376، محمد زارعی 375 و مسعود چترایی 371 کیلوگرم را به ثبت رساندند.
رکورد های سه نفر اول مسابقات دنیای 2018به ترتیب 372، 371 و 371 کیلوگرم بود.
اگر در مسابقات دنیای تایلند همین حدود رکورد ها ثبت گردد، ایران شانس رفتن روی سکو را دارد.
دسته 96 کیلوگرم:
این وزن برای ایران بسیار مهم است چون برای المپیک 2020 ورزش ایران روی مدال دسته 96 کیلوگرم حساب نموده است. هر چند سهراب مرادی با مصدومیتی که دارد جایش در رقابت برای قهرمانی خالی خواهد بود اما در نبود سهراب مرادی انتظار می رود رقابت این وزن جزو جذاب ترین ها در مسابقات دنیای 2019 باشد چراکه مدعیان زیادی دارد.
در رکورد گیری ایوب موسوی384 و دهدار 388 کیلوگرم را در مجموع به ثبت رساندند.
اگر مقایسه ای با رکورد های دنیای سال قبل داشته باشیم و 416 کیلوگرم سهراب مرادی را هم در نظر نگیریم، باز هم این رکوردها روی سکو نیست و باید نمایندگان ایران باز هم افزایش رکورد داشته باشند.
البته در این وزن کیانوش رستمی هم جزو مدعیان اعزام است که در رکورد گیری حضور نداشت و فعلا هم خبری از رکوردهایش نیست. با این حال او هم اگربخواهد روی سکو برود باید وزنه های خوبی بزند.
رکوردهای چهار نفر اول مسابقات دنیای عشق آباد: 416، 407، 391 و 390
دسته 102 کیلوگرم:
سال گذشته ایران عنوان قهرمانی این وزن را به دست آورد و اکنون با توجه به اینکه هاشمی تصمیم دارد در وزن المپیکی 109 کیلگرم وزنه بزند، بنابراین رضا بیرالوند مدعی قهرمانی در این وزن خواهد بود.
البته بیرالوند در رکورد گیری تنها یک حرکت یک ضرب و یک حرکت دوضرب زد و رکورد 380 کیلوگرم را ثبت کرد که این رکورد با توجه به نتایج سال قبل مدال نیست و انتظار از بیرالوند هم این است بهتر از این در دنیای وزنه بزند. بیرالوند در مسابقات دنیای قبل رکورد 393 کیلوگرم را ثبت کرد و مدال برنز گرفت.
امیر حقوقی هم رکورد مجموع 383 کیلوگرم را ثبت کرد که او هم برای رفتن روی سکو کار سختی خواهد داشت.
رکورد های سه نفر اول دنیا : 396، 393 و 393 کیلوگرم (بیرالوند و وزنه بردار اوکراین هر دو 393 کیلوگرم ثبت کردند).
دسته 109 کیلوگرم:
109 قطعا جزو شلوغ ترین و پر مدعی ترین اوزان خواهد بود. البته در ایران فعلا این وزن المپیکی مدعی زیادی ندارد و در رکورد گیری کسی در این وزن وزنه نزد. با این حال گزینه اصلی اعزامی ایران علی هاشمی است.
رکورد سه نفر اول در مسابقات دنیای سال قبل 435، 419 و 403 کیلوگرم است. علی هاشمی که گفته می گردد مشغول مداوای مصدومیت خود هست، برای کسب مدال باید رقابت سنگینی را پشت سر بگذارد.
دسته 109+کیلوگرم:
با توجه به اینکه سعید علی حسینی در رکورد گیری شرکت نکرد و عنوان شد مصدوم است، شانس حضور در مسابقات دنیای را از دست داده است و در این وزن علی داودی گزینه اصلی اعزام به مسابقات دنیای است. او در رکورد گیری 442 کیلوگرم را به ثبت رساند.
رکورد های سال قبل در دنیا 474، 450 و 447 کیلوگرم است. البته نفر سوم رستم جانگبایف ازبک بود که به دلیل مثبت شدن تست دوپینگ فعلا تعلیق است. با این حال داودی به جز تالاخادزه که خودش را از بقیه نفرات جدا نموده است، رقبایی از ارمنستان، استونی، برزیل و روسیه خواهد داشت بنابراین او هم برای رفتن قطعی روی سکو به افزایش رکورد نیاز دارد.
محسن دادرس هم هر چند در رکورد گیری اوت کرد اما اگر 235 کیلوگرم را در دو ضرب هم می زد در مجموع با رکورد 425 کیلوگرم در مسابقات دنیای باید برای کسب امتیاز برای تیم کوشش کند.
منبع: خبرگزاری ایسناcruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها