بربری شورترین نان است
به گزارش مجله سرگرمی، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: بر اساس پایش صورت گرفته، میزان نمک در نان بربری بیشتر از سایر نان ها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، راهنمایی حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمک دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون، اضافه کرد: در راستای برنامه ریزی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه برای سیاست گذاری در جهت کاهش عوامل خطر تغذیه ای، برنامه پایش عوامل خطر تغذیه ای شامل نمک، قندهای ساده، چربی و اسیدهای چرب ترانس، اشباع را در موادغذایی صنعتی و سنتی اجرا می نماید.
وی با اشاره به برنامه های کنترل و کاهش فشار خون در وزارت بهداشت، ادامه داد: بیشترین مقدار نمک دریافتی به وسیله موادغذایی در کشور، مربوط به نان است و در بین انواع نان ها، نان بربری بیشترین مقدار نمک را داراست.
حسینی ادامه داد: البته با توجه به سرانه مصرف بالای نان لواش در کشور و بالا بودن مقدار نمک در فراوری این نان بیشترین مقدار نمک را از بین موادغذایی نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانی ها وارد می نماید.
وی یادآور شد: بر این اساس، کاهش نمک در انوع نان به ویژه لواش و بربری می تواند نقش مهمی در کاهش دریافت نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد.
منبع: همشهری آنلاینminiman.ir: مرد کوچک | مجله سبک زندگی و کسب و کار
miniset.ir: مینی ست | مجله خانواده و موفقیت