بازرسی بهداشتی از اماکن و مراکز حساس عمومی در نوروز
به گزارش مجله سرگرمی، بازرسی های بهداشتی از اماکن عمومی در طرح سلامت نوروزی تشدید می گردد. علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در مانور بهداشت محیط طرح سلامت نوروزی، گفت:
در تعطیلات نوروز گذشته اقدامات بازرسان و مأموران بهداشت در حوزه نظارت نسبت به سال های قبل بی نظیر بود. من خودم از چندین استان بازدید کردم و حضور شما را حس می کردم. شما یک پشتوانه و مهر تأییدی هستید که مردم با خیال راحت تر از اماکن عمومی استفاده نمایند. در عین حال تجهیز حوزه بهداشت محیط به دستگاه های پرتابل نقطه عطفی در حوزه بهداشت محیط بود؛ چراکه در گذشته در بازرسی ها باید ابتدا نمونه گیری می شد و سپس نمونه مورد نظر به آزمایشگاه می رفت و در آنجا معین می شد که آیا نمونه آلوده است یا خیر. اما هم اکنون در محل این اتفاق می افتد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ضابطین قضایی و نیروی انتظامی در این حوزه یاری بسیاری می نمایند و از آنها تشکر می کنیم، گفت: یکی از اولویت های برنامه نوروزی سال جاری، نظارت و بازرسی بهداشتی بر اماکن و مراکز حساس عمومی است. همچنین کار سامانه190 که سامانه شکایات و گزارش های مردمی است را در این یک ماه شدت می بخشیم. در عین حال سال جاری در حوزه بهداشت محیط از ظرفیت دفاتر خدمات سلامت نیز استفاده می کنیم.
به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت نیز گفت: به عنوان وزیر بهداشت پشت کاردان ها و کارشناس های بهداشت هستم و حاضرم خودم را بسوزانم، اما مویی از کارشناس های بهداشت کم نگردد. سعید نمکی در مراسم مانور تیم های بهداشتی سیار برای سلامت نوروزی اضافه کرد: در گذشته به سختی توانستیم بهداشت محیط وزارت بهداشت را فعال کنیم و افتخار این را دارم که اداره کل بهداشت محیط را در وزارت بهداشت راه اندازی کردم. وقتی می خواستیم لیوان های آبمیوه و فالوده را به یک بار مصرف تبدیل کنیم، دردسرهای زیادی کشیدیم.
یک بار یکی از کارشناسان به یک قصاب اعتراض نموده بود و آن شخص علیه کاردان بهداشت محیط شکایت نموده بود و این کاردان ما به اتهام اخذ رشوه به شلاق محکوم شد. من این پرونده را نزد آقای شوشتری بردم و گفتم اگر این کاردان ما رشوه گرفته باشد و شلاق بخورد، خودم را در مقابل کاخ دادگستری آتش می زنم. آنقدر صبر کردم که برای کاردان بهداشت برائت گرفته و برای قصاب حکم شلاق گرفتم. این کشور مدیون سربازان بهداشت کشور است. قبلا حدود هزار و 50 مرکز و خانه بهداشت در مراکز روستایی داشتیم و امروز حدود 18هزار مرکز بهداشت در سراسر کشور وجود دارد.
دستاوردهای حوزه بهداشت حاصل کوشش بی وقفه و شبانه روزی افرادی است که در گذشته فعالیت کردند و ما مدیون همه کوشش های آنها هستیم. وی بیان نمود: سال جاری به علت شرایط مالی، کار کارشناسان بهداشت سخت تر از گذشته است. هرچیزی که گران تر می گردد، نمونه تقلبی آن هم وارد بازار می گردد. هرچه فشار مالی بیشتر باشد، تقلب و فشار هم افزایش پیدا می نماید. تقاضای من به عنوان وزیر بهداشت این است که ضمن حفظ ابهت در کار، به کاسبان بی احترامی نگردد. در ادامه این مراسم آرش لشکری، مدیرکل حمایت از حقوق مصرف نمایندگان سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از 7اسفندماه گشت های مشترک تعزیرات حکومتی بر اساس تفاهمنامه ای که با وزارت بهداشت امضا کردیم، راه اندازی و 500تیم فعال شده اند. این گشت ها هم اکنون در تمام استان ها فعال هستند و مردم هم می توانند تخلفات بهداشتی و... را به 135 و 124 اطلاع دهند.
منبع: همشهری آنلاینعینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان