این شارژر بی سیم می تواند دو سوم کار اپل ایرپاور را انجام دهد!
به گزارش مجله سرگرمی، تقریبا پنج ماه از روزی که اپل رسما خاطرنشان کرد که قرار نیست ایرپاور عرضه گردد، می گذرد. این شارژر قرار بود بتواند آیفون، ایرپادز و اپل واچ کاربر را به صورت همزمان و با استفاده از تکولوژی شارژ بی سیم، شارژ کند. چنین شارژر های وایرلسی در حال حاضر هم وجود دارند اما نکته هیجان انگیز ایرپاور این بود که سه دستگاهی که قرار است شارژ شوند را مهم نبود در کدام قسمت صفحه ایرپاور قرار دهید. قرار بود تمام سطح ایرپاور بتواند همزمان سه دستگاه را شارژ کند و این موضوع باعث شده بود بسیاری به دنبال خرید آن باشند.

حالا الان شرکتی جدید یک شارژر وایرلس معرفی نموده که می تواند دو سوم چیزی که اپل ایرپاور قرار بود باشد را به شما عرضه کند. این شارژر توسط شرکت Zens ساخته شده و از 16 سیم پیچ شارژ بی سیم ساخته شده که این سیم پیچ ها روی یکدیگر قرار می گیرند و می توانند همزمان دو دستگاه را به صورت بی سیم شارژ نمایند. دلیلی که اپل نتوانست ایرپاور را عرضه کند این بود که ایرپاور قرار بود بین 21 تا 24 سیم پیچ داشته باشد تا بتواند سه دستگاه را شارژ کند.
وجود این تعداد سیم پیچ، گرمای زیادی در ایرپاور ایجاد می کرد و از همین رو، اپل نتوانست مشکل گرما را حل نماید و عرضه محصول، کنسل شد. شارژر Zens با 16 سیم پیچ خود می تواند دو دستگاهی که از شارژ بی سیم را پشتیبانی می نماید را به صورت همزمان و با سرعت 15 وات شارژ کند و فرقی هم ندارد که این دو دستگاه در کدام قسمت شارژر قرار گرفته باشند! البته احتمالا این شارژر نمی تواند اپل واچ را شارژ کند زیرا اپل واچ در هیچ کدام از تبلیغات این شرکت حضور ندارد.
البته هنوز یک چیز معین نیست و آن این است که آیا Zens توانسته چالش گرمای این سیم پیچ ها که اپل با آن سر و کار داشت را حل نماید یا خیر. درواقع از آن جایی که این محصول هنوز عرضه نشده، نمی توانیم نظر نهایی در رابطه با آن را بدهیم.
با این وجود، اگر دنبال چنین محصولی هستید، شرکت Zens شارژر Zens Liberty را از ماه نوامبر و در دو نسخه عرضه خواهد نمود. نسخه اول پوشش پارچه ای دارد و 139.99 دلار قیمت خواهد داشت و نسخه دوم و البته محدود، 179.99 دلار قیمت دارد و روی سیم پیچ های آن پوششی شیشه ای و درست شبیه به عکس اول پست قرار گرفته است.
اگر هم به دنبال جایگزین دیگری برای ایرپاور اپل می گشت، شارژر SliceCharge Pro از شرکت Hard Cider Lab را به شما پیشنهاد می کنیم که دارای شش سیم پیچ خواهد بود و می تواند آیفون و ایرپادز شما را همزمان شارژ کند. همچنین یک محفظه برای قرار گیری کابل شارژر اپل واچ هم روی آن واقع شده است که می توان از آن استفاده کرد.
منبع: TheVerge
منبع: دیجیکالا مگrussiaro.ir: تور روسیه ارزان قیمت | تور سوچی، تور مسکو، تور سن پترزبورگ
sabzevartoday.ir: سبزوار امروز | مجله خبری و تحلیلی سبزوار امروز
sahandblog.ir: سهندبلاگ، سیستم مدیریت محتوای سهند