ایندیانا جونز در فصل 5 به کجای جهان سفر می نماید؟

به گزارش مجله سرگرمی، ایندیانا جونز در قسمت های قبل به مکان های خیره کننده ای سفر نموده و شایعات در خصوص اینکه کارگردان قسمت پنجم جیمز منگولد، او را به کجاها می فرستد سر و صدای زیادی به پا نموده است. ایندیانا جونز در همه جای کره زمین، از پرو، نپال، مصر، ایالات متحده آمریکا گرفته تا چین، هند، ایتالیا، اتریش، آلمان، ترکیه و برزیل به ماجراجویی پرداخته است. اگرچه حدس و گمان زیادی در خصوص تعقیب مک گافین ایندی (چشمه جوانی) وجود دارد، توییت های اخیر منگولد اشاره می نماید که فیلم پنجم در دهه 60 اتفاق می افتد. جهان در آن دهه با تغییرات زیادی روبرو شده بود و جالب است که ببینیم ایندی چگونه با آن ها روبرو می گردد.

ایندیانا جونز در فصل 5 به کجای جهان سفر می نماید؟
  • ایندیانا جونز 5 می ­تواند کپی از فیلم لوگان باشد

ایندیانا جونز به معابد باشکوه علاقه دارد، بنابراین در اینجا پنج کشور با تاریخ غنی و معماری باستانی نفیس که محتمل است او را در آنجا ببینیم آورده شده است.

1. کامبوج

این کشور در جنوب شرقی آسیا، محل مجموعه عظیم و افسانه ای آنگکور وات و دارای ویرانه های سنگی فراوانی است. در حالی که آنگکور وات در اصل معبدی هندو بود که به خدای ویشنو اختصاص داشت، اما از اوایل قرن 12 میلادی هدف از ساخت آن چندین بار تغییر کرد. تغییر دین و مالکیت، برای مدت های طولانی باعث پنهان ماندن رازهای فراوانی شد.

به بیان ساده، کامبوج در سال 1960 جای شلوغی بود. در سال 1953، هنگامی که قدرت های سرمایه داری دنیا و کمونیست برای نفوذ کوشش می کردند، جدایی از حکومت استعمارگر فرانسه منجر به آشفتگی سیاسی در این منطقه شد. بعدا، کامبوج در طی جنگ ویتنام و آمریکا از سال 1965 تا 1975 با همسایه اش ویتنام متحد شد. این جنگ بسیار ویرانگر بود و هنوز هم یک موضوع بحث برانگیز در آمریکا است، اما ایندیانا جونز هرگز از سیاست های بین المللی پرهیز ننموده است. چه کسی می تواند دکتر جونز را در دیدار نازی ها با هیتلر فراموش کند؟ یا بحث او درباره امپریالیسم انگلیس در کاخ پانکوت؟ خواهیم دید که آیا منگولد می خواهد به این موضوع بپردازد یا خیر، اما نادیده دریافت چنین رویداد تاثیرگذاری سخت خواهد بود.

2. اتیوپی

این کشور شرق آفریقا به خاطر دزدان دریایی، تروریست و خشونت شهرت یافته است. با این حال، تاریخ آن ها پر ماجرا و متنوع است. خرابه های باشکوه از امپراطوری های آکسومیت، روم و بیزانس در سراسر کشور پراکنده است. شاید خیره نماینده ترین آن ها کلیساهای مسیحی و مساجد اسلامی ساخته شده در سراسر این منطقه باشد. مشهورترین آن ها مجموعه 11 کلیسای غاری یکپارچه است که در طول قرن 12 از سنگ صاف تراشیده شده اند. این کلیساهای مسیحی در لالیبلا واقع شده اند و نمایانگر تسلط باستانی در سنگ تراشی هستند و بازدیدنمایندگان امروزی، خوش شانس هستند که می توانند از این مکان دیدن نمایند.

هایله سلاسی اول از سال 1930 تا 1974 به عنوان امپراتور اتیوپی حکومت کرد. او یک اتیوپی متمرکز قوی را در اولویت قرار داد و بعدا با یک کودتای کمونیستی از سلطنت برکنار شد. اگرچه وی معمار اصلی سازمان وحدت آفریقا در سال 1963 بود، اما بیشتر او را به عنوان چهره ناخواسته جنبش راستافاری می شناسند. هنوز هم می توانید نام او را در رگا که موسیقی سنتی مردم جامائیکاست بشنوید.

ایندیانا جونز به رمز و رازهای زیرزمینی علاقه دارد؛ کاوش در معادن هند، منجنیق ونیزی و معبد جام مقدس. بنابراین، کلیساهای غاری یکپارچه حیرت انگیز اتیوپی می تواند یک مورد خارق العاده برای کارنامه وی باشد.

3. ایالات فدرال میکرونزی

نان مادول که در جزیره پوهنپی (Pohnpei) در میکرونزی واقع شده است، مرکز 25000 شهروند سلسله سادلور بود. معابد گسترده، خانه ها، سازه های نظامی و کاخ ها در قرن سیزدهم ساخته شده و سپس در قرن هجدهم متروک شده اند. این تنها شهر باستانی بازمانده است که بر روی یک صخره مرجانی ساخته شده و ممکن است یادآور بعضی از شهرهای افسانه ای آتلانتیس باشد. با وجود فرسایش گرمسیری، این مکان به نوعی ممکن است زیباترین شهر باستانی اقیانوس آرام باشد.

جزایر میکرونزی خسارت قابل توجهی از جنگ دنیای دوم متحمل شدند و پس از جنگ تحت مدیریت ایالات متحده قرار دریافتد. ایالات متحده از این منطقه به عنوان یک سایت آزمایش هسته ای ناخواسته استفاده کرد و دوازده بمب اتمی هیدروژنی را در دهه های 40 و 50 در آنجا منفجر کرد. جزایر تخریب شدند و اشعه آسیب زیادی به مردم آنجا زد. ایالات متحده و میکرونزی در اواخر دهه 60 بحث در خصوص استقلال را شروع کردند، آن هم پس از رها کردن مواد رادیو اکتیو پراکنده در اقیانوس!

ایندیانا جونز با مناظر هسته ای غریبه نیست و ترکیب آن با باستان شناسی گرمسیری کاملا مناسب به نظر می رسد.

4. زیمبابوه (رودزیای سابق)

شهر باستانی گریت زیمبابوه نه تنها به خاطر دیوارهای قلعه ای برجسته خود مشهور است، بلکه به عنوان یکی از عظیمترین شکست های باستان شناسی بدنام است. نمای گسترده شهر که از سال های 1100 الی 1500 بعد از میلاد ساخته شده است، دارای دیوارهای سنگی عظیم برای تامین امنیت مراکز شهر است. با ورود استعمارگران اروپایی مدت ها بود که امپراتوری مون هوموتاپا خانه خود را رها نموده بود. دانشگاهیان اروپایی اعتقاد نداشتند آفریقایی ها این مکان را ساخته اند و در طول قرن نوزدهم به ایدئولوژی های فزونی طلبانه سفیدپوست چسبیدند. این اعتقادات باعث لشکرکشی های بی شماری با عنوان باستان شناسی سرگرمی و به اصطلاح کاوش های علمی شد که منجر به تخریب و غارت سازه ها شد. آن ها در صدد اثبات نظریه های عجیب و غریب معماران فنیقی، رومی یا عرب بودند. متاسفانه، این مکان آسیب دائمی دید و باستان شناسانی که می خواستند نتیجه گیری شواهد را بیان نمایند، هشدار جدی دریافت کردند.

در دهه 60، کشور رودزیا (بعدا پس از استقلال در 1980 به زیمبابوه تغییر نام داد) در جدایی زودهنگام از انگلیس نهاده شد. اقلیت استعمارگر سفید با ستیزه جویی و فشار مالی، بر اکثریت سیاهپوست آن منطقه کنترل داشتند. دهه 60 با خشونت همراه بود تا اینکه در اواخر دهه 70 مذاکرات صلح انجام شد.

ایندیانا جونز، خوب یا بد، نماد فرهنگ پاپ برای باستان شناسی است. برای او محکوم کردن ایدئولوژی های نژادپرستانه شبه باستان شناس، نکته خوبی برای تولد دوباره این فرنچایز خواهد بود.

5. مکزیک

ایندیانا جونز جنگل را دوست دارد. او معابد چاچاپویان (بعدا اینکاها)، دهکده های هند، مقبره های پروی تسخیرنمایندگان اسپانیایی و چیزهای مخفی شهر مانند جمجمه کریستالی را کشف کرد. اما جنگل آمریکای مرکزی نیز سزاوار عشق و توجه او است و ایندی باید از خرابه های اولمک دیدن کند. یک صحنه تعقیب و گریز از ایندیانا جونز در اطراف آن سرهای سنگی فوق العاده عظیم را تصور کنید. سن لورنزو مکزیک یکی از زیباترین مکان های اولمک را در خود جای داده است. شهری در بیابان و با تخته سنگ های عظیم به شکل سر انسان. المک تقریبا از سال 1200 قبل از میلاد رشد کرد. تا سال 400 قبل از میلاد، شهر سن لورنزو مرکز هنر، تجارت و سیاست بود. اگرچه سرهای عظیم تراشیده شده و سنگ تراشی های دیگر باقی مانده اند، اما آب و هوای مرطوب، قسمت های ظریف را فرسایش داده و این امر تا حدی باعث گیج شدن باستان شناسان شده است.

مکزیک در دهه 60 محل دیگری برای درگیری جنگ سرد بین دولت مورد حمایت آمریکا و گروه های غیرنظامی سوسیالیست/ کمونیست بود. تنش ها و خشونت ها که جنگ کثیف مکزیک نامیده می گردد، سال های زیادی از این دهه به طول انجامید. اما ایندیانا جونز هرگز نگذاشته است درگیری های بین المللی جلوی جستجوی عدالت را بگیرد.

با همه چیزهایی که گفته شد، ساختن فیلم دنیا شمول ایندیانا جونز آن هم در بازه زمانی دهه 60، بدون آگاهی امور خارجه آمریکا سخت خواهد بود. ما انتظار یک فیلم سیاسی را نداریم و می خواهیم انفجارها و صحنه های مبارزه را درست مثل بقیه قسمت ها ببینیم.

شما می خواهید ایندیانا جونز به کجا برود؟ در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید!

منبع: lrmonline

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 139035

به "ایندیانا جونز در فصل 5 به کجای جهان سفر می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایندیانا جونز در فصل 5 به کجای جهان سفر می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید