اکران درخت گردو در کرستان، 2 فیلم دیگر روی پرده می آیند
به گزارش مجله سرگرمی، مرتضی شایسته سخنگوی شورای صنفی نمایش عنوان نمود که درخت گردو ساخته محمدحسین مهدویان از 8 تا 13 آبان در کردستان به نمایش در می آید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران، مرتضی شایسته سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره خروجی جلسه امروز 13 مهرماه گفت: در جلسه امروز مقرر شد فیلم سینمایی تله پاتی به کارگردانی رضاشالچی و کله پوک بعد از تعطیلات سینما، به نمایش دربیایند و همه سینما ها می توانند این فیلم ها را به نمایش بگذارند.
وی اضافه نمود: در جلسه امروز مقرر شد از فیلم سینمایی پیشی میشی ساخته حسین قناعت به طور کامل در اکران و نمایش در شهرستان ها و تهران حمایت گردد.
شایسته بیان نمود: همچنین فیلمیران شرکت پخش کننده درخت گردو ساخته محمدحسین مهدویان درخواست نمایش این فیلم از تاریخ 8 تا 13 آبان کرد از همین رو قرار است این فیلم در این تاریخ در کرستان به نمایش دربیاید.
وی در خاتمه گفت: قرار است روز سه شنبه با آقای انتظامی برای مشخص تکلیف شورای اکران آنلاین مصاحبه کنیم.
منبع: خبرگزاری دانشجوpowersetshop.ir: وبلاگ پاورست: نقد و بررسی کالاهای دیجیتالی و کاربردی
taverna.ir: تاورنا: مجله گردشگری و مسافرتی