اولویت تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور چیست؟
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرعامل شرکت پویا پروتئین، اولویت تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور را تحقیق روی طعم دهنده ها، طعم مواد غذایی و معطرکننده های گیاهی، موشن گرافی، آنالیز ذائقه مردم، کنترل کیفی و رصد کامل محصولات بیان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرنگاران از شهرقدس، محمود کریم نژاد در ملاقات عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اظهار کرد: خروج از فضای تئوری و حضور استاد و دانشجو در صنایع با ایجاد پایلوت های فراوریی کوچک از ضرورت های ارتباط صنعت و دانشگاه است.
وی گفت: حضور دانشجویان در صنعت در قالب های مختلف کارآموزی، طرح تحقیقاتی، کارورزی، مهارت افزایی، اجرای پروژه و انجام امور تحقیقاتی صنایع پروتئینی بسیار حائز اهمیت است و می تواند در پویایی دانشگاه نقش مهمی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت پویا پروتئین توضیح داد: تحقیق درباره فراوری استابلایز(Stabilizer) که عمدتاً وارداتی است و همچنین تحقیق روی طعم دهنده ها، طعم مواد غذایی و معطرکننده های گیاهی، بسته بندی، موشن گرافی و تبلیغات، آنالیز ذائقه مردم، کنترل کیفی و رصد کامل محصولات به وسیله js، بسته بندی محصولات از نیازمندی ها و اولویت های تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور است.
4078/
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آناpicosho.ir: پیکوشو: تصاویر گردشگری ایران و جهان
gitiro.ir: گیتی رو: مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی