اولویت تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور چیست؟

به گزارش مجله سرگرمی، مدیرعامل شرکت پویا پروتئین، اولویت تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور را تحقیق روی طعم دهنده ها، طعم مواد غذایی و معطرکننده های گیاهی، موشن گرافی، آنالیز ذائقه مردم، کنترل کیفی و رصد کامل محصولات بیان کرد.

اولویت تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرنگاران از شهرقدس، محمود کریم نژاد در ملاقات عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اظهار کرد: خروج از فضای تئوری و حضور استاد و دانشجو در صنایع با ایجاد پایلوت های فراوریی کوچک از ضرورت های ارتباط صنعت و دانشگاه است.

وی گفت: حضور دانشجویان در صنعت در قالب های مختلف کارآموزی، طرح تحقیقاتی، کارورزی، مهارت افزایی، اجرای پروژه و انجام امور تحقیقاتی صنایع پروتئینی بسیار حائز اهمیت است و می تواند در پویایی دانشگاه نقش مهمی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت پویا پروتئین توضیح داد: تحقیق درباره فراوری استابلایز(Stabilizer) که عمدتاً وارداتی است و همچنین تحقیق روی طعم دهنده ها، طعم مواد غذایی و معطرکننده های گیاهی، بسته بندی، موشن گرافی و تبلیغات، آنالیز ذائقه مردم، کنترل کیفی و رصد کامل محصولات به وسیله js، بسته بندی محصولات از نیازمندی ها و اولویت های تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور است.

4078/

picosho.ir: پیکوشو: تصاویر گردشگری ایران و جهان

gitiro.ir: گیتی رو: مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 108392

به "اولویت تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اولویت تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید