امارات مدارس و دانشگاه ها را به مدت 4 هفته تعطیل کرد
به گزارش مجله سرگرمی، امارات عربی متحده با ثبت موارد جدید ابتلا به کرونا اعلام کرد که مدارس و مؤسسات عالی در این کشور به مدت یک ماه تعطیل خواهد بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، امارات عربی متحده با افزایش شمار ابتلایان به ویروس کرونا در این کشور، تصمیم به تعطیلی مدارس و دانشگاه ها به مدت یک ماه گرفت.
وزارت آموزش و پرورش امارات شامگاه سه شنبه اظهار داشت که این وزارت خانه به مدت چهار هفته به مدارس و مؤسسات تعطیلی بهاری می دهد و طی این مدت آموزش از راه دور جایگزین آموزش حضوری خواهد شد.
بنا به گزارش خبرگزاری رسمی امارات (وام)، تعطیلی بهاره از یکشنبه آینده (18 اسفند) آغاز خواهد شد. بر اساس بیانیه وزارت آموزش و پرورش امارات، قرار است در این مدت تمامی مدارس و مؤسسات عالی سم پاشی و ضد عفونی شده است.
همزمان، وزارت بهداشت امارات نیز اظهار داشت که شش مورد مبتلا به ویروس کرونا (کرووید 19) ثبت شده است که همه مبتلایان از کشورهای روسیه، ایتالیا، آلمانی و کلومبیا وارد امارات شده اند. در مجموع، 27 نفر تا به این لحظه در امارات مبتلا به کرونا شده اند.
از زمان انتشار کرونا در شهر ووهان چین تا به امروز، 82 کشور با این ویروس درگیر شده اند و بیش از 92 نفر هزار تا این لحظه مبتلا شده اند و 3164 نفر فوت کرده اند. آمار کسانی هم که بهبود یافته اند بیش از 48 هزار نفر است.
منبع: خبرگزاری فارسchinaro.ir: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو
cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوسها