البرز از پیست بین المللی دیزین سهمی ندارد، منافع استان لحاظ گردد

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، پیست بین المللی دیزین در استان البرز واقع شده است و سالانه میزبان مسابقات جهانی اسکی روی برف و چمن است. دیزین اولین پیست اسکی در ایران است که از سوی فدراسیون جهانی اسکی مورد تائید و عنوان بین المللی را به خود اختصاص داده است.

البرز از پیست بین المللی دیزین سهمی ندارد، منافع استان لحاظ گردد

پیست دیزین یکی از ظرفیت های گردشگری ورزشی در البرز و نماد توریسم ورزشی در کشور است ولی متاسفانه در مشارکت و تصمیمات این پیست و همچنین چرخه بهره برداری استان البرز سهمی ندارد حال آنکه بخش اعظمی از خدمات این مجموعه بزرگ ورزشی در حوزه امنیت، راه و تاسیسات از سوی استان البرز تامین می گردد.

رضا گل محمدی مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز در تبادل نظر با مهر در مورد شرایط سهم استان البرز از این پیست بین المللی، اظهار کرد: پیست بین المللی دیزین به عنوان پایلوت اصلی ورزش اسکی روی برف و چمن کشور در طول سال پذیرای بسیاری از علاقمندان به این رشته ورزشی است و میزبانی مسابقات داخلی و خارجی را عهده داراست.

گل محمدی با بیان اینکه مشارکت در تصمیم سازی های این مجموعه بزرگ خواسته ما محسوب می گردد، گفت: ما معتقدیم این مجموعه ورزشی استان البرز بایستی منافع و نیازهای این استان را هم در نظر بگیرد و در اداره آن مدیریت استان اثر گذار باشد.

مدیرکل ورزش وجوانان استان البرز ادامه داد: وزیر ورزش و جوانان نیز این نگاه و رویکرد ما را قبول دارد و اعلام نموده است باید در اداره این پیست بین المللی صندلی و شان استان البرز دیده گردد.

در واگذاری پیست خور به بخش خصوص ابهاماتی وجود دارد

مدیرکل ورزش وجوانان استان البرز با اشاره به جدیت استان در تحقق این حق، گفت: در این خصوص هم هیئت اسکی استان و هم اداره کل ورزش و جوانان رایزنی های همه جانبه خود را ادامه می دهند تا این ارتباط و مشارکت به شکل موثری شکل بگیرد.

گل محمدی به پیست اسکی خور هم اشاره نمود و گفت: در واگذاری این پیست به بخش خصوص ابهاماتی وجود دارد که دادستانی کرج در حال پیگیری آن است.

وی اضافه کرد: ما معتقدیم بخش خصوصی بهترین گزینه برای فعال سازی این مجموعه ورزشی است و هر شرکت و فردی که پیست خور را در اختیار می گیرد می بایست منافع مردم بومی منطقه واستان را مدنظر داشته باشد.

گل محمدی در انتها گفت: پیست خور با توجه به نزدیکی به کرج می تواند اثر بخشی مثبتی در توسعه ورزش اسکی و تقویت توریسم ورزشی داشته باشد و اداره کل ورزش استان به دقت تحقق صندلی این استان در منافع آن را دنبال خواهد نمود.

salmandiar.ir: دیار سلمان | مجله گردشگری و مسافرتی

samitm.ir: مجله سامی | وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

sctm.ir: تیم علمی | مجله علمی و دانشگاهی، مقالات علمی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 70759

به "البرز از پیست بین المللی دیزین سهمی ندارد، منافع استان لحاظ گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "البرز از پیست بین المللی دیزین سهمی ندارد، منافع استان لحاظ گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید