افکار انسان مستقیم برای کامپیوتر ترجمه می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، خبرگزاری خبرنگاران- برای نخستین بار در دنیا، دانشمندان یک رایانه مغزی ساخته اند که می تواند نوشتار های ذهنی انسان را برای نشان دادن بر روی صفحه نمایش، بلافاصله به متن تبدیل کند.

به گزارش خبرنگاران؛ برای نخستین بار در دنیا، دانشمندان یک رایانه مغزی ساخته اند که می تواند نوشتار های ذهنی انسان را برای نشان دادن بر روی صفحه نمایش، بلافاصله به متن تبدیل کند.
نمایش سریع و دقیق رمزگشایی اعصاب از علایم نوشتاری، فصل جدید هیجان انگیزی در توسعه فناوری های مفید عصبی است.
رکورد قبلی ثبت ترجمه فکر-به-متن 40 کاراکتر در دقیقه بود، که رویکرد متفاوتی در استفاده از فکر فرد شرکت نماینده در تحقیق درباره حرکت یک نشانگر بر روی حروف یا فشردن دکمه مربوط به هر حرف بر روی یک صفحه کلید مجازی داشت.
این پژوهش که در مجله نیچر (طبیعت) منتشر شد، می تواند به افراد مبتلا به ناتوانی های شدید یاری کند تنها با استفاده از فکرشان، به راحتی با دیگران ارتباط برقرار نمایند.
در آزمایش اولیه روش جدید، به یک داوطلب 65 ساله که از گردن به پایین فلج است، دو الکترود کوچک به اندازه قرص آسپرین اطفال در بخشی از مغزش که کنترل حرکت دست راستش را بر عهده دارد، متصل شد.
این سیستم به او امکان داد تا با همان سرعتی که یک نفر می تواند مطلبی را با استفاده از صفحه کلید مجازی تلفن های هوشمند بنویسد، به پرسش ها پاسخ دهد.
دکتر هاچبرگ گفت، کسانی که در آزمایش برین گیت شرکت نموده اند، فوق العاده هستند.
روحیه پیشرو آنهاست که نه تنها به ما اجازه داد دیدگاه جدیدی از عملکرد مغز انسان داشته باشیم، بلکه به خلق سیستم هایی برای یاری به افراد فلج منتهی شد.
این وسیله، که توسط کنسرسیوم برین گیت طراحی و ساخته شده است، دارای حسگر هایی است که سیگنال ها یا امواج مغزی مرتبط با نگارش دستی را، پیش از ترجمه همزمان برای رایانه، با نرخی معادل 90 کاراکتر در دقیقه ثبت کند.
به گفته دکتر لی هاچبرگ که آزمایش بالینی این فناوری را مدیریت نموده است، ماموریت مهم پژوهش کنسرسیوم برین گیت، بازسازی سریع و ادراکی ارتباطات افرادی است که ناتوانی های شدید گفتاری یا عضلانی دارند.
منبع: خبرگزاری آریاbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما