افزایش 3 تا 6 درجه ای دمای هوا در استان های ساحلی خزر
به گزارش مجله سرگرمی، تهران (پانا) - مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت امروز و فردا دمای هوا در استان های ساحلی دریای خزر بین 3 تا 6 درجه سانتیگراد گرمتر می گردد.
صادق ضیاییان با اشاره به اینکه طی پنج روز آینده جوی آرام و پایدار در بیشتر مناطق کشور حاکم است به پانا گفت: انتظار می رود تا اواسط هفته آینده کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تا حد ناسالم برای گروه های حساس باشد.
وی ادامه داد: طی روزهای دوشنبه و سه شنبه (12 و 13 آبان) نیز بارش پراکنده در شمال آذربایجان غربی دور از انتظار نیست.
ضیاییان با بیان اینکه از روز چهارشنبه (14 آبان) به تدریج سامانه بارشی از شمال غرب و غرب وارد کشور می گردد، توضیح داد: طی روزهای پنجشنبه و آدینه (15 و 16 آبان) بخش هایی از شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار خواهد گرفت.
به گفته مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی امروز و فردا (10 و 11 آبان) دمای هوا در استان های ساحلی دریای خزر بین 3 تا 6 درجه سانتیگراد گرمتر می گردد و امروز سرعت باد جنوبی در گیلان و اردبیل افزایش خواهد یافت همچنین از روز دوشنبه (12 آبان) تا آخر هفته در شمال غرب و سواحل شمالی کاهش نسبی دما بین 6 تا 8 درجه سانتیگراد رخ می دهد.
ضیاییان در خاتمه درباره شرایط جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (11 آبان) صاف همراه با غبار محلی و طی اوایل شب وزش باد با حداقل دمای 13 و حداکثر دمای 25 درجه سانتیگراد و روز دوشنبه (12 آبان) نیز صاف تا قسمتی ابری و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای 14 و حداکثر دمای 25 درجه سانتیگراد پیش بینی می گردد.
منبع: خبرگزاری پاناpbmusic.ir: نوای پرنده پارسی | مجله موسیقی و هنری
balio.ir: بالیو | مجله گردشگری و مسافرتی
etre-yas.ir: مجله عطر یاس، محلی برای همفکری استارتاپی