افزایش موارد ابتلا به سویه دلتا در آمریکا
به گزارش مجله سرگرمی، توسعه ابتلا به سویه دلتا در آمریکا، مقامات این کشور را مجبور به بازنگری در دستورالعمل های بهداشتی برای بازگشایی مدارس نموده است.
به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، توسعه ابتلا به سویه دلتا در آمریکا مقامات این کشور را در بعضی استان ها مجبور نموده است در دستورالعمل هایی که برای بازگشایی مدارس می دهند، تجدید نظر نمایند و از سوی دیگر , پزشکان و پرستاران در استان های جنوبی درباره پر شدن ظرفیت واحد های بخش مراقبت های ویژه هشدار می دهند.
فرماندار نیوجرسی اعلام نموده است همه دانش آموزان در همه مقاطع تحصیلی در زمان حضور در مدارس باید ماسک به صورت داشته باشند؛ این در حالی است که فرماندار این استان یک هفته پیش در تبادل نظر با سی ان ان گفته بود هیچ دستور سراسری برای این استان در مورد اجباری بودن زدن ماسک وجود ندارد و مدارس و مسئولان آن ها باید خود در این خصوص تصمیم گیری نمایند.
این نشان می دهد با توسعه افزایش مبتلایان به سویه دلتا در آمریکا , شرایط تا چه میزان تغییر یافته است. از دیگر سو در بعضی از استان ها و بخصوص در استان های جنوبی، مسئولان از پر شدن ظرفیت مراقبت های ویژه (آی. سی. یو) در بیمارستان ها خبر می دهند. فرمانداران فلوریدا و تگزاس اعلام نموده اند اجازه نمی دهند به شکلی که بعضی از مدارس یا کسب و کار ها مایل و خواهان آن هستند , به فعالیت بپردازند.
در استان فلوریدا، تعداد افراد مبتلا به کووید که در بیمارستان ها بستری شده اند بیش از هر استان دیگر ثبت شده است. اتحادیه کارکنان بیمارستانی در فلوریدا هشدار داده است با ادامه فرایند فعلی و بستری شدن بیماران مبتلا به کرونا، تا یک هفته دیگر بیمارستان های این استان با کمبود نیروی انسانی لازم برای مدیریت شرایط روبرو خواهد شد. بعلاوه بعضی از بیمارستان های عمده این استان، واکسیناسیون را برای همه کارکنان خود الزامی اعلام نموده است.
در میامی هم تست کرونا برای همه کارکنان در بخش های مختلف ضروری اعلام شده است. در استان آلاباما میزان ابتلا و بستری در بیمارستان های استان فرایندی افزایشی را نشان می دهند؛ با این حال مقامات استانی می گویند نشانه هایی امیدوار نماینده از افزایش واکسیناسیون در این استان به چشم می خورد و تعداد افرادی که واکسن کرونا دریافت نموده اند به بیشترین میزان از زمان آغاز واکسیناسیون عمومی رسیده است. در لوئیزیانا، مقامات بیمارستانی از یک روز پر ابتلای دیگر خبر داده اند که باعث شد حد نصاب های قبلی در بستری کردن افراد مبتلا شکسته گردد.
افزایش مخالفت مردم آمریکا با زدن واکسن، در نهایت باعث شده است بعضی از مقامات منتخب در این استان ها و از جمله فرمانداران این استان ها کاسه صبرشان لبریز گردد و با الفاظی تند و گاه توهین آمیز، مخالفان واکسن را مخاطب قرار دهند و آن ها را عامل افزایش میزان ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن قلمداد نمایند به شکلی که در یک مورد، شهردار یکی از شهر های ایندیانا به خاطر لفظ رکیکی که برای توصیف افرادی که از واکسن زدن سر باز می زدند به کار برده بود، مجبور به عذرخواهی شده و شرح داده است که افرادی که واکسن نمی زنند شهرشان را در معرض تعطیلی گسترده مجدد قرار می دهند. در همین حال دولت بایدن هم در کوشش است راه های حقوقی در دسترس را برای توسعه واکسیناسیون به کار گیرد؛ یکی از راه هایی که دولت فدرال آن را در دست آنالیز دارد تعلیق بودجه برای مراکزی است که در آن واکسیناسیون در حد و میزان لازم صورت نگرفته است.
منبع: جام جم آنلاینkarnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی