استخراج بیت کوین دمای دنیا را افزایش می دهد
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از دیلی میل، طبق تحقیقی جدید دی اکسید کربن ناشی از استخراج بیت کوین در واحدهای بزرگ رایانشی به گرم شدن دنیا دامن می زند.
این واحدها که مزرعه های بیت کوین نامیده می شوند می توانند به اندازه ای گازهای گلخانه ای فراوری نمایند که در 15 سال آتی دمای دنیا را 2 درجه سانتیگراد افزایش دهند.
پیش بینی می گردد این میزان افزایش دما خشکسالی های سخت، سیلاب و طوفان های سهمگین را در نقاط مختلف دنیا به وجود بیاورد.
بیت کوین با استفاده از یک برنامه رایگان رایانه ای فراوری می گردد. از این برنامه برای حل مسئله های پیچیده ریاضی استفاده می گردد که چنین فرایندی استخراج نامیده می گردد.
استخراج بیت کوین نیازمند قدرت رایانشی و انرژی بسیار زیادی است، اما افرادی که آن را فراوری می نمایند به این موارد توجه نمی نمایند.
محققان دانشگاه هاوایی در موانا اطلاعات انتشار گازهای گلخانه ای در چند مرحله از زنجیره استخراج بیت کوین را آنالیز کردند.
سال گذشته استخراج بیت کوین به انتشار 69 میلیون متریک تن گاز دی اکسید کربن منتشر شده است.
این درحالی است که تخمین زده می گردد در 2016 میلادی هر خودرو انگلیسی 69.7 میلیون متریک تن دی اکسید کربن فراوری نموده است.
منبع: خبرگزاری مهرpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
blogpo.ir: بلاگ پو: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند