استان مرکزی سومین استان کشور در تنوع زیستی
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: استان مرکزی به عنوان سومین استان کشور در تنوع زیستی مطرح است.

به گزارش سازمان حفاظت محیط زیست، رضا میرزائی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: استان مرکزی به عنوان سومین استان کشور در تنوع زیستی مطرح است و موزه حیات وحش اراک نمایی از جلوه های طبیعی و چشم اندازهای بکر این استان را فراروی بینندگان و علاقمندان به حیات وحش و تنوع زیستی گذاشته است.
میرزائی اضافه نمود: موزه تاریخ طبیعی از جمله مکان های فرهنگی، اجتماعی، علمی، پژوهشی و نمایشگاهی است که می تواند در شناساندن زیست بوم های مختلف و جلوه های تنوع زیستی به قشرهای مختلف جامعه نقش ارزنده ای ایفا نماید و آن ها را به حفاظت از محیط زیست علاقمند سازد.
وی با تاکید بر این که این موزه منحصر به فرد مرجعی برای حضور علاقه مندان به طبیعت، دانش پژوهان و اقشار مردم است افزود: اطلاعات مفیدی از گونه های تنوع زیستی استان و کشور در اختیار بازدیدکنندگان از این موزه قرار می گیرد.
- نمایش 360 گونه از حیوانات در موزه تاریخ طبیعی اراک
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی اعلام کرد: در موزه ارزشمند تاریخ طبیعی اراک بیش از 360 گونه از پستانداران، پرندگان، خزندگان، دوزیستان و ماهی ها به نمایش درآمده و 827 نمونه از بی مهرگان، 17 نمونه جمجمه و 50 نمونه از سنگ ها و کانی ها به شکل جذاب و دیدنی در قسمتی از این موزه به عنوان داشته های تنوع زیستی جلوه گری می نماید.
وی ادامه داد: وجود نمونه هایی از غاز پیشانی سفید کوچک که در فهرست گونه های آسیب پذیر قرار گرفته است، از ویژگی های بخش پرندگان این موزه است و همچنین یک نمونه خروس کولی سینه سیاه که جزو پرندگان اتفاقی ایران است در موزه موجود است.
موزه تاریخ طبیعی استان با چینشی مناسب و تنوع گونه ای بالا از سال 1378 افتتاح شده و معرف داشته های طبیعی و زیستی استان مرکزی است.
سه طبقه این موزه با وسعت 425 مترمربع، کلکسیونی از 13 هزار و چهار نمونه مهره دار و بی مهره ها است که با آرایشی زیبا فرا روی بینندگان قرار گرفته است.
منبع: همشهری آنلاینteroll.ir: مجله سرگرمی و تفریحی | مجله سفر، گردشگری و مسافرتی
huseynvahedi.ir: وبلاگ واحدی | من یک جهانگرد هستم
studiomerina.ir: استدیو مرینا، مجله خبری صنایع هنری، گردشگری، ورزشی و عملی