آمار فاجعه بار مدیریت آب در خوزستان، 30 درصد سد دز رسوب است

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، کیامرث حاجی زاده شامگاه دوشنبه در نشست آنالیز و ایجاد تمهیدات در حوضه های آبریز کرخه و دز و افزایش دبی رودخانه ها در محل استانداری خوزستان اعلام کرد: پیش بینی و پیشگیری یکی از مقوله های اصلی مدیریت بحران به شمار می رود، طبق پیش بینی ها 24 بهمن تا سوم اسفند بارش های شدیدی در پیش رو داریم بنابراین اطلاعیه و اخطاریه آن برای دو حوضه دز و کرخه صادر شده و وضعیت آماده باش نیز همچنان به قوت خود باقی است.

آمار فاجعه بار مدیریت آب در خوزستان، 30 درصد سد دز رسوب است

وی با بیان این که متولی کنترل سیلاب سازمان آب و برق است، اعلام کرد: به منظور پیشگیری از حوادث در سیلاب در پیش رو، موسسه جهاد نصر باید امکانات خود را در شهرستان حمیدیه و شرکت متن و سازمان آب و برق نیز امکانات خود را در شهرستان های دشت آزادگان و هویزه مستقر نمایند و طی این مدت باقی مانده، نقاط در معرض خطر را تقویت نمایند.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به عوامل مختلف دخیل در ایجاد سیلاب ادامه داد: رودخانه های خوزستان بیش از پنج دهه لایروبی نشده اند و در این برهه نیز لایروبی رودخانه ها از عهده سازمان آب و برق به تنهایی، برنمی آید.

وی اعلام کرد: سد دز نیز به عنوان یک سد واحد که روی دو حوضه آبریز بزرگ واقع شده است دارای 30 درصد رسوب است برای همین به تنهایی نمی تواند این میزان سیلاب را نگه دارد.

حاجی زاده توضیح داد: اخطاریه ها، اطلاعیه ها و هشدارهایی که از سوی اداره کل مدیریت بحران استان برای فرمانداران ارسال می گردد باید تا آخرین سطح مدیریتی یعنی دهیاران، ارجاع داده گردد متأسفانه دهیارها با سلسله مراتب اداری آشنا نیستند و هنوز الفبای مدیریت بحران را نمی دانند.

وی با تاکید بر لزوم آموزش دهیارها گفت: دهیارها موظف اند سیل بندها را چک نمایند.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان اعلام کرد: فرمانداران و دهیارها باید از پهنه های خطر بازدیدهای مستمری داشته باشند.

وی اعلام کرد: اداره کل مدیریت بحران استان از شهریور اولین اخطاریه ها را ارسال کرد و حدود 50 روز پیش اولین کارگروه مقابله با سیلاب را تشکیل داد.

حاجی زاده یادآور شد: در ساختار مدیریت بحران 14 کارگروه خلاصه شده است که یکی از کارگروه های مهم آن کارگروه تخصصی مقابله با سیلاب است.

وی با بیان این که توضیح وظایف دستگاه های در کارگروه ها تعیین شده است و رئیس هر کارگروه باید پیگیر مسایل آن کارگروه باشد اضافه کرد: در راس کارگروه سیلاب در کشور وزیر نیرو واقع شده است و در مواقعی مانند سیلاب به سازمان مدیریت بحران و شورای عالی مدیریت بحران کشور پاسخ گو باشد.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: در استان نیز مدیرعامل سازمان آب و برق رییس کارگروه مقابله با سیلاب است که ضرورت دارد در مقابل مسایل مربوط به سیلاب جوابگو باشد.

وی توضیح داد: در هیچ جای قانون گفته نشده که وظیفه فرماندار، بخشدار یا مدیر کل مدیریت بحران ایجاد سیل بند است، وظیفه رییس ستاد مدیریت بحران و مدیر کل مدیریت بحران اعلام اخطاریه، هشدار و نظارت است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 11984

به "آمار فاجعه بار مدیریت آب در خوزستان، 30 درصد سد دز رسوب است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمار فاجعه بار مدیریت آب در خوزستان، 30 درصد سد دز رسوب است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید