آمار عجیب اتلتیکو مادرید در بالائیدوس

به گزارش مجله سرگرمی، اتلتیکومادرید در دیدار برابر سلتاویگو ضربه در چارچوب نداشت.

آمار عجیب اتلتیکو مادرید در بالائیدوس

به گزارش خبرنگاران و به نقل از آس، اتلتیکومادرید شنبه شب در بالائیدوس با دو گل مقابل سلتاویگو بازنده شد تا پس از سه بازی چهار امتیاز کسب کند. در این دیدار شاگردان دیگو پابلو سیمئونه آمار ضعیفی را به ثبت رساندند. قرمز و سفیدپوشان ضربه در چارچوب نداشتند. 10 ضربه آنها در طول بازی بیرون از چارچوب بود. این اتفاق از 19 اکتبر 2013 رخ نداده بود. روخی بلانکو در دیداری از هفته نهم مقابل اسپانیول چنین آماری را به ثبت رساند. هزار و 778 روز بعد این اتفاق در لالیگا تکرار شد.

در آن دیدار اتلتیکومادرید با یک گل مغلوب گردید اما روخی بلانکو در بالائیدوس دو گل دریافت کرد که می توانست سه گل نیز باشد. مکسی گومس و یاگو آسپاس دو گل سلتاویگو را به ثمر رسانند و گل کابران توسط VAR مردود اعلام شد.

اتلتیکو در بالائیدوس پلن B نداشت. این تیم در نیمه اول 9 ضربه به سمت دروازه زد. سه ضربه توسط سائول نیگس، سه ضربه آنتوان گریزمان، دو شوت آنخل کورئا و یک ضربه خوسه خمیس زدند. در نیمه دوم تنها خیمنس یک ضربه به سمت دروازه زد که این اتفاق در دقیقه 63 رخ داد. دیگو کاستا، مهاجم برزیلی اسپانیایی تیم هیچ شوتی به سمت دروازه نزد. کالینیچ نیز در نخستین بازی اش ناموفق بود تا چنین آمار ضعیفی برای تیم مادریدی به ثبت برسد.

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 20 مهر 1400 بروزرسانی: 20 مهر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 2182

به "آمار عجیب اتلتیکو مادرید در بالائیدوس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمار عجیب اتلتیکو مادرید در بالائیدوس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید