آماده باش مراکز درمانی تامین اجتماعی در مناطق سیل زده، کمبود دارو نداریم
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در استان های سیل زده به هیچ وجه کمبود دارو وجود ندارد و نیازهای دارو و تجهیزات تامین شده است تاکید نمود: مراکز درمانی تامین اجتماعی 100 درصد آماده بودند و اکنون هم در حال آماده باش هستند. علاوه بر این استان های مشخص نیز آماده خدمت رسانی هستند.

سیدمجید صادقی راد در گفت وگو با خبرنگاران، درباره خدمات رسانی درمانی به سیل زدگان و وضعیت مراکز درمانی تأمین اجتماعی در استان های حادثه دیده اظهار کرد: از آنجا که از ابتدای وقوع سیل، طراحی مدیریت بحران برای کشور وجود داشت، تمهیداتی را اندیشیده بودیم.
وی اضافه نمود: در قالب یک کار شبکه ای، ارتباط استان های درگیر سیل با حوزه ستاد درمان مرکزی و اداره کل درمان مستقیم برقرار بود. کمیته مدیریت بحران استان ها نیز فعال شده و استان هایی که درگیر سیل نیستند نیز برای یاری رسانی آماده هستند. ما همراهی لازم را با ستاد بحران داریم.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه، اقدامات حین آب گرفتگی و تدابیر بعد از آن گفت: به عنوان مثال سیل شیراز، قریب الوقوع بود اما باز هم تمهیداتی قبل از آب گرفتگی نظیر ایجاد سدهای شنی برای جلوگیری از ورود آب به بیمارستان انجام شد و از طرفی آمادگی برای تخلیه سریع بیمارها و انتقال آنها به بیمارستان دیگر نیز وجود داشت.
صادقی راد ادامه داد: البته این یک امر دوطرفه است؛ ممکن بود بیمارستان دیگری نیز با مشکل روبرو گردد که ما آمادگی پذیرش بیماران آنها را داشتیم. ستاد مدیریت بحران استان تعیین می کرد که کار به چه شکل انجام گردد. در استان گلستان مرکز درمانی در آق قلا نداریم ولی تیم های پزشکی و پرستاری هر روز به منطقه اعزام و اگر خدماتی احتیاج بود ارائه می کردند.
وی با بیان اینکه در استان لرستان نیز بیمارستان درود تأمین اجتماعی درگیر شد گفت: البته آب گرفتگی زیاد نبود ولی به دلیل اتصال برق، بعضی تجهیزات ما آسیب دید ولی خدمت رسانی متوقف نشد. در پلدختر یک مرکز درمانی خوب و تازه تأسیس داریم که آب گرفتگی در آن بسیار بیشتر بود و طبقه اول مرکز را کاملاً درگیر و خساراتی هم وارد کرد. سریعاً اقدامات لازم برای جبران مسائل و برطرف احتیاجهای مرکز انجام و درمانگاه، شرایط خدمات رسانی را پیدا کرد.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: در استان خوزستان نیز درمانگاهی در سوسنگرد داریم که در معرض خطر بودنش مطرح است و تخلیه طبقه اول آن اجرا شده است. وضعیت بیمارستان آبادان نگران کننده تر است. هنوز آب گرفتگی رخ نداده، ولی بیمارستان آمادگی تخلیه بیماران را دارد.
صادقی راد با بیان اینکه در استان های سیل زده به هیچ وجه کمبود دارو وجود نداشته و احتیاجهای دارو و تجهیزات تأمین شده است تاکید نمود که مراکز درمانی تأمین اجتماعی 100 درصد آماده بودند و اکنون هم در حال آماده باش هستند. علاوه بر این استان های تعیین نیز آماده خدمت رسانی هستند.
وی با اشاره به جمع آوری یاری های پرسنل تأمین اجتماعی برای هموطنان سیل زده، از فراهم شدن تمهیداتی به منظور حمایت و یاری به پرسنل تأمین اجتماعی که منازلشان در سیل تخریب شده اطلاع داد و عنوان نمود: در صددیم تا منابعی تأمین و به همکارانمان برسانیم.
منبع: خبرگزاری ایسناپرنده پارسی: پرنده پارسی: آخرین اخبار و مقالات خبری و تحلیلی
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری