آشنایی با روش تهیه قرابیه گل
به گزارش مجله سرگرمی، قرابیه گل ظاهری بسیار زیبا داره و خیلی ترد و خوشمزه است. در صورت تمایل می توانید کوکی های گل را شکلاتی درست کنید.

- مواد لازم برای تهیه خمیر قرابیه گل
یک قاشق غذاخوری ماست
یک پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد 4 الی 4 و نیم لیوان
کره نرم شده در دمای اتاق 200 گرم
تخم مرغ یک عدد
شکر نصف استکان (35 گرم)
روغن مایع یک استکان (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
کمی پودر قند برای روی قرابیه
- دستور تهیه خمیر، قالب زدن و پخت قرابیه گل
ماست، تخم مرغ، شکر، روغن مایع و کره را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
وانیل را اضافه نموده و آرد را با کنترل بریزید و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد حاصل گردد.
نکته : بهتر است ابتدا 4 لیوان آرد ریخته و ورز دهید. اگر احتیاج داشت بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز دهید.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی بگذارید. ابتدا کمی با دست باز کنید. سپس با وردنه به قطر حدود نیم سانت باز کنید.
خمیر نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد. سپس با قالب گل و یا هر قالب دیگری برش بزنید.
با نی روی گلبرگ ها و مرکز نیمی از خمیرهای قالب زده را سوراخ هایی ایجاد کنید و نصف دیگر را سوراخ نکنید.
داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه تا وقتی که نزدیک به طلایی شدن گردد بپزید.
زمان پخت قرابیه 10 الی 20 دقیقه است و به حرارت فر شما بستگی دارد.
بعد از سرد شدن روی قرابیه های سوراخ شده پودر قند بپاشید.
روی قرابیه های بدون سوراخ شکلات صبحانه بگذارید.
سپس قرابیه های سوراخ شده را روی آنها بگذارید.
نوش جان
منبع : turkyemekler@
منبع: همشهری آنلاینsharj10.ir: شارژ 10 | مجله گردشگری و مسافرتی
liso.ir: لیسو | وبلاگ دانشجویان رشته معماری
mnab.ir: مجله مدیریت ناب، مدرنترین روش ها و تکنیک ها در علم مدیریت جدید