طرز تهیه آدانا کباب اصیل ترکی؛ دستور پخت خانگی با طعم بی نظیر
به گزارش مجله سرگرمی، آدانا کباب یکی از لذیذترین و محبوبترین غذاهای گوشتی ترکیه است که به دلیل طعم خاص و عطر دلانگیزش، طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. این کباب که نام خود را از شهر آدانا در جنوب ترکیه گرفته است، با ترکیبی ساده اما خوشطعم از گوشت چرخشده، ادویهها و سبزیجات تهیه میشود و معمولاً روی زغال کباب شده و در کنار نان پیتا یا برنج سرو میگردد. در این مقاله، با روش تهیه این کباب اصیل در خانه آشنا میشوید و یاد میگیرید چگونه آن را به دو روش زغالی و تابهای طبخ کنید تا از طعم بینظیر آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر با tatilatro.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
در این مقاله، به همراه شما به سفری کوتاه در دنیای آدانا کباب خواهیم رفت و با طرز تهیه و خواص بینظیر مواد اولیه آن آشنا خواهیم شد.
مواد لازم:
ماده | مقدار |
---|---|
گوشت چرخ شده | 600 گرم |
فلفل دلمه ای قرمز | 2 عدد |
پیاز عظیم | 2 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نان پیتا یا نان باگت | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا گوشت چرخ نموده را داخل یک کاسه مناسب بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید و آبشان را بگیرید سپس به کاسه حاوی گوشت چرخ نموده اضافه کنید.
2. مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا یکدست و منسجم شوند. در صورتی که می خواهید آدانا کباب را با منقل ذغال درست کنید باید به مایه آدانا کباب به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم تر گردد و از سیخ نریزد.
3. اما در صورتی که می خواهید آدانا کباب را به صورت کباب تابه ای درست کنید احتیاج نیست آنرا در یخچال قرار دهید. در صورتی که که می خواهید آدانا کباب را به صورت ذغال تهیه کنید پس از گذشت دو ساعت مایه کباب را از یخچال خارج کنید.
4. سپس سیخ کنید و روی منقل ذغال کباب کنید. در خصوص منقل ذغال باید این نکته را در نظر داشته باشید که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال خام علاوه بر اینکه برای بدن زیان دارد باعث تاثیر منفی روی طعم کباب هم می گردد.
5. پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید سپس کباب را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو، سیب زمینی سرخ نموده و …) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید.
6. در صورتی که می خواهید این کباب را به صورت تابه ای درست کنید کافیست مایه کباب را پس از ورز دادن به شکل کباب کوبیده حالت دهید و در روغن داغ سرخ کنید سپس مانند آدانا کباب ذغالی به همراه نان پیتا و مخلفات سرو کنید.
7. در صورتی که مایل نیستید این کباب خوشمزه را به صورت ساندویچی سرو کنید، می توانید به جای خیارشور و کاهو در کنار آدانا کباب از گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده بهره ببرید و آن را مانند کباب کوبیده به همراه برنج یا نان سرو کنید.
نتیجهگیری:
آدانا کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ترکیه است که با ترکیب سادهای از مواد اولیه، طعمی خارقالعاده ایجاد میکند. این کباب را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد؛ چه روی زغال برای طعمی دودی و سنتی، و چه در تابه برای یک نسخه خانگی سریعتر. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله، شما میتوانید این غذای خوشمزه را به بهترین شکل در منزل آماده کنید و همراه با نان پیتا یا برنج، آن را به سبک سنتی ترکی سرو نمایید. تجربه طعم بینظیر آدانا کباب، سفری لذتبخش به دنیای غذاهای ترکی خواهد بود.