آبادان قرنطیه کامل شد

به گزارش مجله سرگرمی، با دستور سید زین العابدین موسوی معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان و در راستای یاری به قطع زنجیره بیماری کرونا تمام ادارات (به غیر از بخش های خدماتی و درمانی و عملیاتی) و بانک های شهرستان آبادان تا آخر هفته جاری تعطیل اعلام شد.

آبادان قرنطیه کامل شد

به گزارش تسنیم، موسوی در این باره با اشاره به اهمیت خود قرنطینگی شهروندان گفت:از همه مردم آبادان تقاضا داریم با اجتناب از انجام سفر غیر ضروری و رفت و آمد در سطح شهر، با ماندن در منزل به قطع زنجیره انتشار این بیماری یاری نمایند.

وی با بیان اینکه به منظور جلوگیری از ورود شهروندان شهرستان های تعطیل شده از فردا ورودی آبادان از دو نقطه اهواز و ماهشهر تا سرانجام هفته مسدود خواهد شد، از همه اهالی سایر شهر ها خواست که در طول تعطیلات به آبادان سفر ننمایند.

موسوی با بیان اینکه در این مدت بازرسی های لازم توسط کمیته اجرایی در سطح شهرستان تشدید خواهد شد، توضیح داد: در سرانجام هفته نیز تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

مجله ستاره: مجله ستاره: اخبار و حواشی ستاره های سینما، فوتبال و استارتاپ ها

کتاب ارزان: کتاب ارزان: مجله کتابخوانی، بیاید آگاهتر باشیم

منبع: فرارو
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 89943

به "آبادان قرنطیه کامل شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آبادان قرنطیه کامل شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید