6 موزه در خراسان رضوی تا انتها سال افتتاح می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: شش موزه خراسان رضوی با پیشرفت 85 درصدی تا انتها سال افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
بهگزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی فر امروز سه شنبه 7 مرداد ماه 1399 اضافه کرد: در ایران بیش از 700 موزه فعال است و استان خراسان رضوی حدود 14 درصد از این موزه ها را به خود اختصاص داده است، 12 موزه دیگر هم در حال تکمیل و تجهیز است که به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
او توضیح داد: با افتتاح این موزه ها در مجموع تعداد موزه های استان تا خاتمه سال جاری به 100 موزه خواهد رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با اشاره به این که این استان با داشتن 94 موزه فعال در صندلی دوم موزه های فعال کشور قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر شهرهای گناباد، تربت حیدریه، بردسکن، رشتخوار، خواف، تایباد، تربت جام، فریمان، مشهد، طرقبه و شاندیز، چناران، سبزوار، قوچان، درگز و کلات دارای موزه هستند و به زودی شهرهای کاشمر، خلیلآباد، بجستان، بایگ و کاخک صاحب موزه می شوند.
او با اشاره به این که تعداد موزه ها در شهرهای گناباد، تربت حیدریه، تربت جام، تایباد و فریمان افزایش پیدا خواهد نمود، اضافه کرد: تحقق هر شهر، یک موزه از برنامه های آینده این اداره کل است که در صورت تأمین و تخصیص اعتبار مورد احتیاج، اجرایی خواهد شد.
منبع: میراث آریاdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری
namasho.ir: نماشو: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت