58 دانشگاه برای جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی مشارکت کردند ، استارپوزال، فرهنگسازی انجام پایاننامههای هدفمند
به گزارش مجله سرگرمی، رئیس جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی (استارپوزال) از مشارکت 58 دانشگاه کشور در این جشنواره خبر داد.
با ما همراه باشید و درباره وبلاگ هیچکس بیشتر بدانید.
حامد ابراهیمی معاون پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و رئیس جشنواره کارآفرین دانشگاهی (استارپوزال) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرنگاران بیان نمود: در حال حاضر بیش از 740 هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه های کشور مشغول به تحصیل هستند، اگر پایان نامه و رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی با هدف تولید محصول یا ارائه خدمت فناورانه تعریف و انجام شود می تواند به رفع نیاز داخل و حل چالش های تولید و صنعت کشور کمک کند. جشنواره کارآفرین دانشگاهی برای فرهنگ سازی تحقق این امر برگزار می شود.
برگزاری جشنواره استارپوزال علیرغم شرایط کرونا
معاون پارک علم و فناوری مدرس درباره برگزاری جشنواره علیرغم شرایط کرونا افزود: گام های ابتدایی برگزاری جشنواره از بهمن ماه 98 شروع شد که مقارن گشت با شیوع کروناویروس و طبعا فعالیت دانشگاه ها تحت الشعاع این موضوع قرار گرفت. اما با درنظر دریافت تدابیر لازم، در این مدت مخاطبان جشنواره حدود 7 هزار نفرساعت از رویداد های آموزشی و دوره های توانمندساز در زمینه تجاری سازی به صورت وبینار استفاده کردند. با اعلام فراخوان دریافت طرح در شهریور ماه،437 طرح، از 58 دانشگاه و 25 استان ایران در وبگاه جشنواره به ثبت رسید.
ابراهیمی گفت: پس از انجام فرآیند پایش اولیه، 95 ایده دارای پتانسیل تجاری شدن به مرحله اول داوری راه یافتند. داوری مرحله اول جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی (استارپوزال) با رویکرد بررسی جنبه های علمی-پژوهشی طرح ها، توسط اعضای هیات علمی دانشگاه در آبان ماه 1399 انجام شد و درنتیجه آن40 طرح به مرحله دوم داوری راه پیداکردند.
وی افزود: تیم های راه یافته به مرحله دوم داوری در چهار حوزه فناوری سلامت، کشاورزی و امنیت غذایی، ساخت و تولید و فناوری های نرم و در 4 روز و با حضور 25 داور متخصص از شتابدهنده های تخصصی هر حوزه، صندوق های سرمایه گذاری، هولدینگ های صنعتی، پارک های علم وفناوری، اعضای هیات علمی دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان، به رقابت پرداختند.
جایزه نقدی همراه با خدمات مشاوره و سرمایه گذاری
رییس جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی بیان نمود: برگزارکنندگان جشنواره 200 میلیون تومان جایزه نقدی به تیم های برتر، در قالب کمک هزینه توسعه فناوری پرداخت می کنند که سهم سه تیم اول به ترتیب 30، 25 و 20 میلیون تومان خواهد بود. همزمان با برگزاری مراحل داوری، تیم هایی که در مرحله شتابدهی قرارداشته یا نیاز به جذب سرمایه دارند توسط شتابدهنده ها و سرمایه گذاران همکار جشنواره مورد حمایت قرار می گیرند.
معرفی شرکت های برتر جشنواره به عنوان شرکت خلاق
ابراهیمی پذیرفته شدن استارپوزال توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان مبادی معرفی شرکت های خلاق را یکی از امتیازات حضور استارتاپ های دانشگاهی در جشنواره بیان نمود و گفت: با پررنگ تر شدن نقش اساتید کارآفرین در دانشگاه ها بتوان نسبت بیشتری از اعضای هیات علمی را به حوزه کارآفرینی و تعریف پایان نامه های با قابلیت تجاری شدن هدایت کرد.
منبع: خبرگزاری دانشجوpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
blogpo.ir: بلاگ پو: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند