500 باب مدرسه در مسکن های مهر کشور ساخته می گردد

به گزارش مجله سرگرمی، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی گفت: اردبیل پیشرو در ساخت مسکن مهر است.

500 باب مدرسه در مسکن های مهر کشور ساخته می گردد

به گزارش خبرنگاران، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی از ساخت 55 باب مدرسه در شهرک های مسکن مهر کشور با همکاری و مساعدت وزارت راه و شهرسازی اطلاع داد.

احمد اصغری مهرآبادی در جلسه شورای مسکن استان اردبیل اظهار کرد: علیرغم اینکه ساخت این مدارس در تعهدات وزارت راه و شهرسازی نیست اما با توجه به وضعیت اقتصادی نامناسب دولت، ساخت مدارس را نیز پیگیری می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی اولویت خود را در اتمام و تکمیل پروژه های نیمه تمام قرار داده است، اظهار داشت: در قانون ساماندهی، خدمات روبنایی بر عهده دستگاه های ذیربط در همه استان ها است و وزارت راه و شهرسازی در صورت تأمین دو سوم از هزینه ساخت مدرسه یک سوم دیگر را تأمین می نماید که در استان اردبیل نیز ما با اجرای این سیاست با همکاری فرمانداری در ساخت مدارس در شهرک های مهر نسبت به تأمین اعتبار مورد احتیاج اقدام می کنیم.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی وضعیت استان اردبیل را در ساخت مسکن مهر در کشور کم نظیر دانست و افزود: اردبیل در اجرای این پروژه جزو استان های پیشرو بوده و ما با رضایت از پیمانکاران این پروژه عظیم در این استان یاریگر مسئولان راه و شهرسازی در اتمام پروژه ها هستیم.

اصغری مهرآبادی با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اتمام پروژه های مسکن مهر در کشور تا خاتمه سال آینده گفت: در اردبیل نیز قرار شد این پروژه تا خاتمه شهریور سال 98 به اتمام برسد.

وی افزود: در کل کشور اتمام این پروژه ها با نظارت مستقیم وزارت راه و شهرسازی پیگیر می گردد، به طوری که بعد از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید سالانه 200 هزار واحد و تاکنون یک میلیون و 100 هزار واحد مسکن مهر ساخته و به متقاضیان تحویل داده شده است.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی همچنین از انجام تهاتر در تأمین زمین مورد احتیاج برای ساخت مسکن های مهر در شهرستان اطلاع داد و اعلام کرد: در وضعیت فعلی که دولت از نظر اقتصادی با مشکل روبرو است بهتر است تهاتر زمین در مسکن مهر بیله سوار، پارس آباد و مشگین شهر صورت گرفته و دستگاه های ذیربط نیز در این راستا همکاری لازم را با راه و شهرسازی داشته باشند.

دبیر: زهرا حبیب پور

namasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 11237

به "500 باب مدرسه در مسکن های مهر کشور ساخته می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "500 باب مدرسه در مسکن های مهر کشور ساخته می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید