40 تکه کردن یک دختر توسط پدرش
به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران:در یکی از استان های ایران، پدری دختر 7 ساله خود را با ساطور به 40 قسمت تقسیم کرد
رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه رسانه ها، فقط قتل های مربوط به تهران را پوشش می دهند گفت: در حالی که در بعضی استان ها هم قتل های اجرا شده که با وجود اطلاع رسانی پوشش داده نشد. به گفته او مدتی قبل در یکی از استان های ایران، پدری دختر 7 ساله خود را با ساطور به 40 قسمت تقسیم کرد در حالی که اصلا بازتاب رسانه ای پیدا نکرد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از پایگاه خبری پلیس ایران، سردار محمد قنبری، رئیس پلیس آگاهی ناجا اظهار کرد: چندی پیش در یکی از استان ها یک مرد، دختر 7ساله خود را با ساطور به 40 قسمت تقسیم کرد، در حالی که اصلا بازتاب رسانه ای پیدا نکرد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا اضافه نمود: وقتی فردی به پلیس مراجعه می نماید، برای ما فرقی نمی نماید او وابسته به یک نهاد و صندلی خاصی باشد. ما خود را خادم همه مردم می دانیم و در عمل هم اثبات نموده ایم.
منبع: اقتصادنیوزsharj10.ir: شارژ 10 | مجله گردشگری و مسافرتی
liso.ir: لیسو | وبلاگ دانشجویان رشته معماری
mnab.ir: مجله مدیریت ناب، مدرنترین روش ها و تکنیک ها در علم مدیریت جدید