2500 اتوبوس آماده خدمت رسانی به زائران کربلا

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران آنلاین:مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی های شهری کشور از خدمات رسانی 2500 دستگاه اتوبوس به زائران کربلا در ایام اربعین خبر داد.

2500 اتوبوس آماده خدمت رسانی به زائران کربلا

محسن مسلم خانی در گفت وگو با ایسنا درخصوص خدمات اتوبوسرانی به زائران کربلا در ایام اربعین گفت: اربعین امسال جابه جایی زائران با همکاری 30 شهرداری و 30 سازمان حمل و نقلی انجام می شوند و برای این مهم 2500 دستگاه اتوبوس تدارک دیده شده است.

او گفت: از 2500 اتوبوس، تعداد 1250 دستگاه اتوبوس در مرزهای چهارگانه شلمچه، چذابه ، خسروی و مهران وظیفه جابه جایی مسافران را از پارکینگ به نقاط صفر مرزی دارند و 1250 دستگاه اتوبوس دیگرهم در خاک عراق مستقر هستند و خدمات رسانی می کنند.

مسلم خانی ادامه داد: امسال حدود 35 درصد نسبت به سال گذشته افزایش ناوگان داریم زیرا تعداد زائران بنا بر اعلام ستاد اربعین افزایش یافته است و پیش بینی می شود امسال حدود شش میلیون زائر جابه جا شوند. این آمارها سال گذشته در رفت و برگشت چهار میلیون نفر بود.

مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی های شهری کشور همچنین از فعال سازی اپلیکیشنی بر روی تلفن همراه رانندگان خبر داد که بر اساس آن تردد و میزان کارکرد اتوبوس ها معین می شود.

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 20 مهر 1400 بروزرسانی: 20 مهر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 50443

به "2500 اتوبوس آماده خدمت رسانی به زائران کربلا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2500 اتوبوس آماده خدمت رسانی به زائران کربلا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید