20 فرمان تغذیه در ماه رمضان

به گزارش مجله سرگرمی، بسیاری از افراد با اینکه در ماه رمضان روزه می گیرند اما باز هم در این ماه دچار اضافه وزن می شوند،دلیل در چیست؟ *هنگام افطار از شروع کردن تغذیه با آب سرد،نوشابه و مانند اینها جدا خودداری کنید.به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.

20 فرمان تغذیه در ماه رمضان

20 فرمان تغذیه در ماه رمضان

بسیاری از افراد با اینکه در ماه رمضان روزه می گیرند اما باز هم در این ماه دچار اضافه وزن می شوند،دلیل در چیست؟

*هنگام افطار از شروع کردن تغذیه با آب سرد،نوشابه و مانند اینها جدا خودداری کنید.به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.

*افطار را با خوردن خرما،کشمش،عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی شروع کنید.به این ترتیب اشتها کنترل می گردد و زیاده خوری کم تر پیش می آید.

* خوردن چای شیرین کم رنگ،شیر گرم،فرنی و حلیم کم روغن در شروع افطار مناسب است.

*خوردن نان و پنیر و سبزی (ضدعفونی شده) یا نان و پنیر و مغز گردو توصیه می گردد.

*سبزی را در افطار میل کنید.چرا که خوردن سبزی در سحری ممکن است منجر به تشنگی در طول روز بگردد.

*از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری کنید.آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم می گردد.

* در زمان بین افطار تا سحر،البته با رعایت فاصله با غذا،آب کافی بیاشامید.

*حتما برای صرف سحری،کمی زودتر از خواب برخیزید تا هم ضمن استفاده از برکات معنوی ساعات سحر و مناجات با خدا،بدون عجله و با آرامش خاطر سحری بخورید.حتی اگر میل به خوردن غذا در سحر ندارید،آب،چای،شیر و مانند اینها را از قلم نیاندازید.

* از خوردن تنقلات فراوان خودداری کنید.

*حتما در غذای افطار و به خصوص سحر میوه میل کنید.علاوه بر میوه جات فصل،از خیسانده برگه آلو،زردآلو،انجیر و مانند اینها هم می توان به اسم میوه استفاده کرد.گوجه فرنگی هم می تواند نقش میوه را داشته باشد.

*اگر در ماه رمضان دچار یبوست می شوید علاوه بر میوه از خورش های ملین مثل خورش آلو و خورش های سبزی دار بیشتر بهره ببرید.

* در طول زمان امساک (روزه) از رفتن به حمام داغ،خون دادن و کارهایی که موجب ضعف و بی حالی می گردد خودداری کنید.

*معده خالی در هنگام افطار تحمل غذای سنگین را ندارد،لذا خوردن غذاهای سهل الهضم و تقریبا نرم برای افطار مناسب تر است.

* اگر تخم مرغ میل می کنید در درجه اول به صورت آب پز سفت و در درجه دوم به صورت نیم بند (به شرط آن که سفیده آن منعقد شده باشد و زرده کمی حالت سفتی به خود گرفته باشد) میل کنید.تخم مرغ نیمرو زیان بخش بوده و بعلاوه دیر هضم تر از تخم مرغ آب پز است.

* سالاد (بدون پیاز) مکمل خوبی برای غذاها در ماه مبارک رمضان است.

* بادمجان،فلفل و سایر ادویه ها گاهی موجب احساس تشنگی در طول روز می گردد.

* آشامیدن آب یخ یا نوشابه خیلی سرد برای معده خالی زیان بخش است.

*اگر به اقتضای فصل گرما یا فعالیت های بدنی،در طول روزه داری زیاد عرق کردید،نمک از دست رفته به وسیله عرق را به صورت های مختلف در افطار و سحر جبران کنید.

*از تغییرات شدید در عادات غذایی و خوردن غذاهای نامانوس یا غذاهایی که برای شما ناراحتی به وجود می آورد لااقل در ماه رمضان خودداری کنید.

* کله پاچه،سیرابی و شیردان موجب تشنگی زیاد می گردد.لذا بهتر است میل نکنید ولی اگر مایلید میل کنید به صورت کم آب،کم نمک و آن هم در افطار میل کنید.

منبع:jamejamonline.ir

ارسال به وسیله کاربر محترم سایت : astronomer

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: راسخون
انتشار: 3 آذر 1400 بروزرسانی: 3 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 159585

به "20 فرمان تغذیه در ماه رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "20 فرمان تغذیه در ماه رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید