2 اثر صنایع دستی خراسان شمالی مهر اصالت یونسکو گرفت
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: 10 اثر صنایع دستی خراسان شمالی تا به امروز به ثبت ملی رسیده و دو اثر نیز توانسته نشان مهر اصالت یونسکو بگیرد.

به گزارش خبرنگاران از بجنورد، جمعه محمد سویدانلویی ظهر امروز در همایش تخصصی گلیم سفره کردی خراسان شمالی گفت: هرساله 30 هزار مترمربع سفره کردی و گلیم سفر کردی در قالب 15 هزار تخته گلیم توسط 5 هزار نفر بافته و به بازار عرضه می گردد.
سویدانلویی توضیح داد: 33 میلیارد ریال تولیدات صنایع دستی خراسان شمالی صادر می گردد که ظرفیت استان ما می تواند این مقدار را به 100 برابر رساند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی اضافه کرد: دوره های آموزشی برای صنعتگران برگزار شده و علاوه بر آن برای بیش از 5 هزار نفر تسهیلات ارزان قیمت برابر با 50 میلیارد ریال در نظر گرفته و پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه در نظر داریم موسسه صادراتی در استان راه اندازی کنیم اضافه کرد: با راه اندازی موسسه صادراتی می توانیم مشکل بازار و فروش را حل کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی توسعه کارگاه های روستایی را از اولویت های دیگر میراث فرهنگی استان دانست و گفت: راه اندازی فروشگاه های زنجیره ای صنایع دستی از دیگر برنامه های میراث فرهنگی استان است.
منبع: تسنیمpariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
andishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری
estekhdamjadid.ir: استخدام جدید: مجله کسب و کار، استارتاپ های گردشگری