100میلیارد تومان بدهی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به پرسنل پرداخت شد

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلام، محمدرضا پورابراهیمی در جشن روز پرستار که با حضور رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی کرمان و جمعی از پرسنل، پرستاران و پزشکان برگزار گردید، گفت: بزرگترین و مهمترین رسالت در حوزه سلامت کشور و بهداشت و درمان بر دوش پرستاران است.

100میلیارد تومان بدهی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به پرسنل پرداخت شد

وی پرستاران را انسان های بی ادعا، پرکار، مهربان و وظیفه شناس نامید که نتیجه زحمات آنها رضایتی است که در حوزه سلامت میبینیم و گفت: نظام پرستاری مجموعه ای تشکیلاتی خوبی برای پیگیری مطالبات پرستاران است.

پورابراهیمی با بیان اینکه پیگیری مطالبات پرستاران را به عنوان یکی از ماموریتهای خودمان در مجلس شورای اسلامی انجام می دهیم، گفت: مسائل متعددی در بخش مطالبات پرستاری و پرداختهای پیمانکاری وجود دارد.

رئیس کمیسیون مالی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: حرکتهای خوبی در حوزه توسعه، زیرساخت ها و طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان فراهم شده است.

وی به قانون بودجه بند و تبصره 5 پرداخت و گفت: این قانون به ما اجازه می دهد که اگر مجموعه دولتی مطالباتی دارد و در کنار ان بدهی هایی دارد بتوانیم آنها را تهاتر کنیم.

پورابراهیمی به 100 میلیارد تومان مطالبه پرستارن، بهیاران و پرسنل پزشکان دانشگاه علوم پزشکی کرمان اشاره داشت و ادامه داد: با همکاری مدیریت بانک رفاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خزانه، مسئله تهاتر مطالبات و بدهی های دانشگاه صورت پذیرفت و دانشگاه علوم پزشکی توانست 100 میلیارد تومان بدهی خود را به پرسنل پرداخت کند.

وی در ادامه با بیان اینکه کشور در شرایط سختی از نظر جنگ مالی واقع شده است و مدیریتی صحیحی باید در کشور داشته باشیم، گفت: حوزه سلامت به دلیل نقشی که در رضایتمندی مردم دارد برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اقدامات خوبی هم در حوزه تحول سلامت در کشور شکل گرفته و اعتقاد داریم حرکت خدمت در حوزه سلامت باید استمرار یابد.

پورابراهیمی بیان داشت: لایحه بودجه به زودی به صحن علنی مجلس می آید و موضوع مربوط به بخش سلامت حتما به عنوان مهمترین موضوعات به نحوی است که جهت حرکتی تا امروز طی نموده استمرار یابد و خدشه دار نشود.

وی اضافه کرد: اختصاص زمین برای کسانی که تاکنون زمین دولتی استفاده نکردند اعلام آمادگی می کنیم به وسیله نظام پرستاری هر تعدادی که فاقد دریافت زمین دولتی باشند با هماهنگی مجموعه اداره کل راه و شهرسازی استان، همزمان با اختصاص منابع مربوط به وام مسکن این مسئله را پیگیری کنیم.

پورابراهیمی گفت: در حوزه رفاهی پرستاران، از قبیل وام ازدواج و وام ضروری و ... در حد مقدورات خود یاری می کنیم و به زودی نشست مشترکی را با نظام پرستاری خواهیم داشت.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 10201

به "100میلیارد تومان بدهی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به پرسنل پرداخت شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "100میلیارد تومان بدهی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به پرسنل پرداخت شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید