10 درصد دانش آموزان به مدرسه رفتند
به گزارش مجله سرگرمی، فارس/ وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در اولین روز بازگشایی مدارس بین 10 تا 15 درصد دانش آموزان در مدارس حضور یافتند، گفت: آموزش های دروس سال جاری دانش آموزان تا انتها اردیبهشت انتها می یابد.
نشست خبری محسن حاجی میرزایی میرزایی وزیر آموزش و پرورش دقایقی پیش شروع شد.این نشست در حالی برگزار می گردد که دومین روز بازگشایی یک ماهه مدارس است
حاجی میرزایی با اشاره تعطیلی مدارس در ایام کرونا، اظهار کرد: آموزش های دانش آموزان از همان روزهای اول تعطیلی مدارس با آموزش تلویزیونی و سپس آموزش مجازی شروع شد .
وی ادامه داد: تا انتها اردیبهشت تمام محتوای آموزشی ارائه می گردد و با استقبال خوبی از سوی دانش آموزان روبرو بوده است به طوری که بیش از 27 میلیون بار محتوای این دروس دانلود شده است.
حاجی میرزایی افزود: با توجه به اینکه آموزش های تلویزیونی یک سویه است و احتیاج به ارتباط تعاملی داریم و بر این اساس شبکه شاد ایجاد شد که تا به امروز 12.5 میلیون دانش آموز، 98 درصد مدیران و بیش از 82 درصد معلمان در آن عضو شده اند.
وی به بازگشایی یک ماهه مدارس گفت: بر اساس گزارشی که داشتیم دیروز بین 95 تا 100 درصد معلمان در مدارس حضور داشتند و بین 10 تا 15 درصد دانش آموزان به مدارس رفتند.
منبع: همگردیforoshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش