طرز تهیه یاکیتوری: سفری به طعم های ژاپن

به گزارش مجله سرگرمی، یاکیتوری، به معنی "مرغ کبابی"، یک غذای خیابانی محبوب در ژاپن است که از تکه‌های کوچک مرغ مزه دار شده و به سیخ کشیده شده و سپس روی ذغال کباب می‌شود. این غذای ساده اما خوشمزه، طعمی منحصر به فرد و بافتی ترد دارد که آن را به انتخابی عالی برای یک وعده غذایی سریع و یا یک پیش‌غذای اشتها برانگیز تبدیل می‌کند.

طرز تهیه یاکیتوری: سفری به طعم های ژاپن

برای مطالعه بیشتر با andishemag.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

مواد لازم:

  • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
  • فیله گوساله یا گوشت ران مرغ خرد شده 800 گرم
  • پیاز قرمز 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • قارچ به میزان دلخواه
  • گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
  • مایونز نصف فنجان
  • سس خردل یک قاشق چایخوری
  • کره به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل رنده شده را بریزید و هم بزنید تا شکر حل گردد.

گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته گردد.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.

بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و بهمراه پیاز, گوجه گیلاسی, فلفل دلمه و قارچ به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و کباب کنید.

در همین حین مایونز و سس خردل و میزانی کره آب شده را در کاسه کوچکی مخلوط نموده و با برس روی سیخ های کباب زده پس از آماده شدن میتوانید با برنج و نان سرو کنید.

خواص مواد اولیه

  • مرغ: مرغ منبع عالی پروتئین، ویتامین B12 و نیاسین است. همچنین حاوی فسفر، سلنیوم و روی نیز می‌باشد. پروتئین موجود در مرغ برای ساخت و ترمیم بافت‌ها، ویتامین B12 برای عملکرد عصبی و خونی، نیاسین برای متابولیسم انرژی و فسفر، سلنیوم و روی برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری هستند.
  • سس سویا: سس سویا یک چاشنی تخمیر شده از سویا، گندم، نمک و آب است. این چاشنی شور و خوش طعم، منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها و پروبیوتیک‌ها است. آنتی اکسیدان‌ها به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند و پروبیوتیک‌ها برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند.
  • زنجبیل: زنجبیل ریشه ای معطر با خواص ضد التهابی و ضد تهوع است. این گیاه همچنین می‌تواند به هضم غذا و کاهش درد قاعدگی کمک کند.
  • سیر: سیر گیاهی از خانواده پیاز است که خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی دارد. سیر همچنین می‌تواند به کاهش کلسترول و فشار خون کمک کند.
  • شکر: شکر تصفیه شده نوعی کربوهیدرات ساده است که کالری زیادی دارد و ارزش غذایی کمی دارد. با این حال، به مقدار کم می‌توان از آن برای طعم دادن به غذاها استفاده کرد.
  • نشاسته ذرت: نشاسته ذرت یک غلیظ کننده طبیعی است که از ذرت تهیه می‌شود. این ماده می‌تواند به غلیظ شدن سس‌ها و سوپ‌ها کمک کند و همچنین می‌تواند به عنوان جایگزینی بدون گلوتن برای آرد گندم استفاده شود.

نکات تکمیلی

  • برای طعم قوی‌تر، می‌توانید مرغ را به مدت شب در یخچال marinate کنید.
  • می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ نیز در سیخ‌ها استفاده کنید.
  • اگر به دنبال طعم تندتر هستید، می‌توانید به سس کمی فلفل قرمز یا پودر چیلی اضافه کنید.
  • یاکیتوری را می‌توان با برنج، نودل یا سالاد سرو کرد.

سخن پایانی

یاکیتوری یک غذای خوشمزه و آسان است که می‌تواند برای هر مناسبت و ذائقه‌ای تهیه شود. این غذا سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان است و طعمی منحصر به فرد و بافتی ترد دارد که آن را به انتخابی عالی برای یک وعده غذایی سالم و لذیذ تبدیل می‌کند.

انتشار: 18 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 18 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 149651

به "طرز تهیه یاکیتوری: سفری به طعم های ژاپن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یاکیتوری: سفری به طعم های ژاپن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید