سفر و کشف لذت در غذاهای محلی در سفر به سراسر جهان

به گزارش مجله سرگرمی، سفر به تنهایی می تواند تجربه ای لذت بخش و پر از کشف باشد، اما ترکیب آن با لذت بردن از غذاهای محلی و خاص هر منطقه، تجربه ای فراموش نشدنی را برای مسافران رقم می زند. این مقاله به بررسی نکات کلیدی برای بهره مندی حداکثری از این تجربه لذت بخش می پردازد و به شما کمک می کند تا سفری ماندگار را رقم بزنید.

سفر و کشف لذت در غذاهای محلی در سفر به سراسر جهان

برای مطالعه بیشتر با تور کشتی کروز: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

از همبرگرهای نیمه شب در نشویل تا میلک شیک های خرمایی ویران کننده در پالم اسپرینگز؛ قرار است در کل ایالات متحده سفر کنیم تا مکان هایی را بیابیم که واقعا پر از عشق و لذت هستند.

تنها چیزی که به اندازه غذا می تواند باحال و سرگرم کننده باشد، سفر است. شاید به خاطر همین است که برخی برای خوردن غذاهای خیابانی پر رمز و راز در ساعت 3 صبح به دنبال تابلوهای غذاخوری می گردند و به خاطر همین است که اصلا تمایلی ندارند از سرویس خدمات اتاق هتل استفاده کنند، چرا که نصف دنیا را طی نکرده اند تا ساندویچ بار بخورم. غذاهای محلی آنقدر زیاد است که اگر حتی 365 روز را هم غذاهای جدید بخورید باز هم می توانید چیزهای جدیدی بیابید. اما واقعا نیاز نیست بخواهید کل یک سال یا در همین حدود را در سفر کنید تا بتوانید از سر و ته ماجراجویی های خوراکی سر در آورید. تجربیاتی که در ادامه می آید راهنمای خوبی برایتان خواهد بود.

1. برای خوردن غذایی فوق العاده و کاملا جدید، سفرتان را آغاز کنید

شاید نصف روز طول بکشد تا به چیبا در ژاپن برسید و بخواهید غذای Jiji no Ie Country Inn بخورید، اما پولی که باید بابتش بپردازید شامل 10 وعده غذای معرکه است و البته ارزشش را هم داشت. این رفت و آمدها شاید بسیار طولانی بود، اما جزو بهترین خاطرات خواهد بود.

2. با سکونت در پانسیون، برای خوردن کومبو جا رزرو کنید

یک شب اقامت در کاخ تاج محل و استراحت در کنار استخری اندازه جزیره Rhode را تجربه کنی. با آب سرد حمام کنید ولی در نهایت خوردن نان پاراثا دست ساز روی آتش واقعا ارزش دارد.

3. فرصت های مشابه برای رفتن به رستوران را از دست ندهید

با همه عشق و هیجانتان به میگاس در پکن یا به بِرد در توکیو بروید، اما سعی کنید علاوه بر غذاهای 100 دلاری و بالاتر، برای غذاهای ارزان هم پول داشته باشید. قطعا هرگز ناسی پادانگ (نانِ بخارپزشده با یک پرس گوشت و سبزیجات) در اندوزنزی یا کپه های شِنگ جیان با او (سوپِ سرخ شده پِرملاط) در چین را حتی بدون ولخرجی و ریخت و پاش فراموش نخواهید کرد، پس غذاهای ارزان قیمت هم می توانند بسیار خاطره انگیز باشند.

4. بریز و بپاش در هتل های شیک و گران قیمت را از قلم نیاندازید

لازم نیست تا نیمه شب بیدار بمانید و به کافه های عجیب و غریب بروید تا بتوانید خوراکی های عجیب و غریب را امتحان کنید. مثلا اگر در شانگهای بودید، در پارک حیات عصرانه 49 دلاری آن را امتحان کرده یا آنکه در هتل پر زرق و برق Narain Niwas Palace در جایپور دسرهای میو ای 10 دلاری بخورید.

5. می توانید در یک کلاسِ آشپزی شرکت کنید

حتما لازم نیست کسی کمربند آبی در این زمینه داشته باشد، یک فرد محلی که ماهر و وارد این کار هست هم کافی است. مثلا اگر از یک نفر درباره کلاس آشپزی تام یوم تای در چیانگ مای شنیدید، در آن شرکت کنید (اگر پیروز به ثبت نام در کلاس آشپزی نشدید، می توانید از خدمات Yelp در سرتاسر دنیا استفاده کنید).

6. کافی شاپی در نزدیکی هتل پیدا کنید تا بتوانید هر روز صبح تا رسیدن به آن قدم بزنید

بارمَن ها می توانند بهترین اطلاعات را در اختیارتان بگذارند. وقتی می گویند جایی خوب است، می توانید به راحتی با جستجو در حساب های کاربری شبکه اجتماعی منطقه را بیابید و ببینید چه مکان هایی را می توانید در آن حوالی و در نقشه محل یابی کنید. به مکان هایی که بارمَن ها پیشنهاد می دهند اعتماد کنید.

7. اگر برنامه کوتاه مدت دارید، کشورهای دور را انتخاب نکنید

پیش از آنکه بخواهید با تورهای بزرگ با هواپیما پرواز کنید، برای حمل و نقل و جا (یا اتاق هتل) به مدت سه ماه از قبل باید جا رزرو کنید. اتفاقات غیرمترقبه را هم باید در نظر بگیرید، پس برای زمان های کوتاه یک برنامه سفر راحت برای خود تدارک ببینید.

8. به توصیه راننده های تاکسی توجه کنید

شاید دوست داشته باشید همبرگرهای پرملاط، پیتزا چوبی و تاکوهای فوق العاده بخورید. بسیار خب مسئله ای نیست. معمولا آشپزهای محلی هم هستند که غذاهای خوب و مناسبی درست کنند. می توانید با پرسیدن سؤال های مورد نظرتان از میزبان ها و رانندگان تاکسی آنها را پیدا کنید. برای مثال ساندویچ پنیر پارمیزان و ژامبون ایتالیایی در ساندویچ فوکاسیای دست ساز در رستوران Shark Bites در گیلی اِیرِ اندونزی شاید چندان معتبر نباشد، اما خوشمزه است.

9. یک نه بزرگ به بازارهای شبانه

ممکن است در شهرهای مختلف به سراغ بازارهای شبانه و دکه هایی که مردم زیادی در اطراف آن جمع شده اند بروید، ولی پیشنهاد ما این است که از آنها خرید نکنید. شاید هات داگ های چرب و پر روغن کاملا وسوسه انگیز به نظر برسند، ولی ارزش مریض شدن و ریسک ندارد.

10. در هر کشوری غذاهای خارجی، مشتریان زیادی دارد

مطمئنا شما به کشورهای مختلف مسافرت می کنید تا از غذاهای محلی آنجا لذت ببرید، ولی مردم محلی آنجا در خیلی از اوقات به غذاهای خارجی علاقه نشان می دهند و می توانید غذاهای کشورهای دیگری را هم در آنجا امتحان کنید.

11. منتظر پر شور و حال ترین میزها باشید، از رزرو کردن پرهیز کنید

سعی کنید خیلی زود (مثلا 5 یا 6 غروب) در کافه سر و کله تان پیدا شود، چون می توانید متصدیِ بار را درباره مکان های مورد علاقه اش حسابی سؤال پیچ کنید و در همان حال هم خوراک های سبکی که پیشنهاد داده سفارش دهید. در کنار این ها، اگر انتهای برنامه تان باز بود، فرصت و آسودگی بیشتری برای ماجراجویی خواهید داشت.

12. وقتی یک فرد محلی شما را به جایی تعارف می کند، حتما بگویید بله

بعد از شام هم بیرون بروید. یک دور دیگر در خیابان ها بزنید. با مردم محلی صحبت کنید. مهم نیست چقدر خسته اید یا آنکه تازه شام خورده باشید یا خیلی زود پرواز دارید. از رفتن به آنجا پشیمان نخواهید شد.

13. به دلیلِ بلد نبودنِ زبان استرس دارید؟ این سه استراتژی را امتحان کنید

1. بوردین بازی کنید: مثلا به اطرافتان نگاه کنید و ببینید دیگران دارند چه چیز خوشمزه ای می خورند. 2. با پانتومیم و ادا به دیگران منظورتان را بگویید. 3. از گوگل ترنسلیت استفاده کنید. این اپلیکیشن رایگان واقعا موهبت الهی است: سعی کنید خیلی ساده تایپ کنید بهترین غذایتان را برایم بیاورید تا ترجمه آن را به پنجاه زبان در اختیارتان بگذارد.

14. چمدان خودتان را سبک ببندید

شما می توانید سفرتان را با یک کوله پشتی 45 کیلویی آغاز کنید، اما 6 ماه بعد آن را با یک رولر 135 کیلویی عوض کنید. اگر تصمیم گرفته اید خارج از کشور پخت و پز کنید یا صبح ها خودتان صبحانه درست کنید برای ابزار و وسایل سبک در کیفتان جا باز کنید.

15. گاهی به فروشگاه های زنجیره ای هم سر بزنید

خوردن خوراک های سرپایی با آزمون و خطا گاهی بد نیست. اگر در تایلند هستید، بادام زمینی Tom Yum برشته Koh-Kae را از دست ندهید. در فیلیپین، ساک هایتان را با خوراک سیب زمینی (سیب زمینی برشته) Jack n Jill Piattos با مزه رُست بیف پر کنید و ژاپن حتما برایتان یعنی کیت کت با طعم واسابی یا پودینگ کدو حلوایی خواهد داشت.

16. حتما موقع برگشت سوغاتی با خود بیاورید

مهر های پاسپورت تنها چیزهایی نیستند که باید بزنید. پیش از برگشتن، بهتر است لااقل مقداری سوغاتی با خود بیاورید. یک چیز به یادگار، هر چه ارزان تر و ساده تر، بهتر. مثلا سینی چرخ دار بار، کبریت و بسته های آدامس که یادآور خاطرات هستند.

نکات تکمیلی

  1. کشف غذاهای جدید و خاص هر منطقه: علاوه بر غذاهای مشهور و پرطرفدار هر کشور، به دنبال غذاهای محلی و کمتر شناخته شده نیز بگردید. این غذاها عموماً تجربه ای بی نظیر و خاطره انگیز را برای شما به ارمغان می آورند.
  2. اقامت در پانسیون ها و استفاده از پیشنهادات بومیان: با اقامت در پانسیون ها و پرسش از بومیان می توانید به غذاهای سنتی و خوشمزه ای دست پیدا کنید که ممکن است در رستوران های معمولی وجود نداشته باشند.
  3. استفاده از توصیه های بارمن ها و رانندگان تاکسی: این افراد اغلب آگاه به بهترین مکان ها برای خوردن غذاهای محلی هستند و می توانند شما را به سمت تجربه های لذت بخش هدایت کنند.
  4. پرهیز از بازارهای شبانه و تمرکز بر رستوران های محلی: اگرچه بازارهای شبانه می توانند تجربه جذابی باشند، اما برای خوردن غذاهای با کیفیت بالا و سالم، توصیه می شود به رستوران های محلی و توصیه شده مراجعه کنید.
  5. استفاده از برنامه ریزی مناسب: برای سفرهای کوتاه مدت، بهتر است به سراغ مقاصد نزدیک تر بروید تا فرصت بیشتری برای کشف غذاهای محلی داشته باشید.

سخن پایانی

سفر و کشف غذاهای محلی هر منطقه، تجربه ای لذت بخش و به یادماندنی است که به شما کمک می کند تا فرهنگ و سبک زندگی مردمان آن سرزمین را بهتر درک کنید. با رعایت نکات ارائه شده در این مقاله، می توانید تجربه ای فراموش نشدنی را در سفرهای خود رقم بزنید و خاطرات ارزشمندی را برای همیشه در ذهن خود حفظ کنید.

انتشار: 11 مرداد 1403 بروزرسانی: 11 مرداد 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 49741

به "سفر و کشف لذت در غذاهای محلی در سفر به سراسر جهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر و کشف لذت در غذاهای محلی در سفر به سراسر جهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید