کاهش 77 درصدی ورود مسافران به ژاپن

به گزارش مجله سرگرمی، تعداد مسافران به ژاپن در مقایسه با سال قبل نزدیک به 77 درصد کاهش یافته است.

کاهش 77 درصدی ورود مسافران به ژاپن

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از ان اچ کی، تعداد مسافران خارجی ژاپن برای اولین بار طی 9 سال اخیر کاهش یافته است. طبق آخرین آمار تعداد مسافران به این کشور در مقایسه با سال قبل نزدیک به 77 درصد کاهش یافته است.

جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)

به گفته اداره مهاجرت ژاپن از ژانویه تا ژوئن امسال 3 میلیون و 400 هزار مسافر به این کشور سفر کرده اند. در سال 2011 نیز پس از وقوع سونامی بزرگ در این کشور تعداد مسافران کاهش یافته بود.

97 درصد مسافران ورودی به ژاپن دارای اقامت کوتاه در این کشور بودند. چین و تایوان به ترتیب با 800 هزار نفر و 645 هزار نفر بیشترین تعداد مسافران ورودی به ژاپن را داشته اند که البته همین تعداد مسافر نیز در مقایسه با سال قبل 70 درصد کاهش یافته است.

دولت ژاپن اعلام کرده ممنوعیت ورود به ژاپن به تدریج کاهش می یابد اما محدودیت ورود گردشگران همچنان ادامه خواهد داشت.

pariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

ariyablog.ir: آریا بلاگ: آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان

hadiee.ir: مجله هدیه: از مسافرت تا ورزش از همه چیز و همه جا

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 114954

به "کاهش 77 درصدی ورود مسافران به ژاپن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش 77 درصدی ورود مسافران به ژاپن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید