کاهش 4، 4 درصدی تردد در محور های برون شهری در شبانه روز گذشته

به گزارش مجله سرگرمی، خبرگزاری خبرنگاران- براساس آخرین اطلاعات دریافتی از 2248 ترددشمار فعال در محور های برون شهری، نسبت به روز قبل 4/4 درصد کاهش تردد را نشان می دهد.

کاهش 4، 4 درصدی تردد در محور های برون شهری در شبانه روز گذشته

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، براساس تصاویر دریافتی از دوربین های نظارتی، سامانه های ترددشمار وگشت های شعب راهداری سراسر کشور، در حال حاضر به استثنای محور های مسدود و ممنوع ذیلاَ ذکر شده، مابقی محور های مواصلاتی کشور باز و تردد در آن ها به روال عادی در جریان است.

طی شبانه روز گذشته، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از 2248 ترددشمار فعال در محور های برون شهری، نسبت به روز قبل 4.4 درصد کاهش تردد را نشان می دهد.

بعلاوه سهم وسایل نقلیه سنگین 15درصد، اوج تردد بین ساعات 17 الی 18 و کمترین تردد بین ساعات 3 الی 4 صورت پذیرفته که هموطنان عزیز با آگاهی از این موضوع می توانند ساعات مناسب تری را برای سفر انتخاب نمایند.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 161914

به "کاهش 4، 4 درصدی تردد در محور های برون شهری در شبانه روز گذشته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش 4، 4 درصدی تردد در محور های برون شهری در شبانه روز گذشته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید