تاریخ مصر باستان به دنیای مدرن قدم می گذارد
به گزارش مجله سرگرمی، حدود 4600 سال پیش، مصریان باستان فلات جیزه را به مکانی برای دفن مهم ترین فرمانروایانشان تبدیل کردند و امروزه این فرصت برای باستان شناسان و علاقه مندان به دنیای باستان شناسی فراهم شده تا بتوانند در کنار کامپیوترهای خود، به کاوش در این مکان بپردازند.

پروژه دیجیتالی جیزه نام پروژه جدیدی است که تمام اطلاعات مربوط به تاریخچه اکتشافات شهر جیزه را به به دنیای مدرن منتقل می نماید. این پروژه شامل ده ها هزار تصویر، مطالعات و آنالیز های باستان شناسان درباره مکان های تاریخی واقع در جیزه است که به یاری جدیدترین تکنولوژی حال حاضر ارائه خواهد شد.
این پروژه در موزه هنرهای زیبا شهر بوستون، توسط پیتر در مانوئلین و با استفاده از نتایج مطالعات جرج ریزنر مصرشناسی که به مدت 40 سال به تحقیق در جیزه مشغول بود، شروع به کار خواهد نمود.
بخشی از آثار باستانی متعلق به جیزه دیگر در مصر نگهداری نمی شوند و در قالب مجموعه های متفاوت در سراسر دنیا به نمایش گذاشته می شوند. پروژه دیجیتالی جیزه تمامی این آثار را در کنار شواهد اولیه حفاری و اکتشاف آن ها در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
نتیجه این پروژه، در کنار هم قرار دریافت تصاویر اولیه مکان های تاریخی مصر در کنار تصاویر جدیدترین اکتشافات این مناطق است.
این پروژه دیجیتالی با ارائه تصاویر سه بعدی از مکان های دیدنی جیزه، این امکان را به مخاطبان می دهد تا حضور خود را در داخل بناهای حیرت انگیزی همچون هرم خفرع تصور نمایند. از آن جایی که این رویداد برای دانشگاهیان جالب توجه است، امکان استفاده از بخشی از امکانات این پروژه دیجیتالی برای پشت میز نشینان نیز مقدور شده است.
تمامی مدل های سه بعدی این مجموعه تاریخی با عکس، ویدئو و اسناد همراه خواهد بود. این پروژه این فرصت را به مخاطبان می دهد تا تصاویر اولیه مکان های تاریخی مصر باستان را مشاهده نمایند و زحمات کارشناسان امروزی که گنجینه باستانی مصر را برای همگان قابل مشاهده می نمایند، گرامی بدارند.