چینی ها راهی فضا شدند
به گزارش مجله سرگرمی، ایستگاه فضایی نو چین در شرف ملاقات اولین بازدیدکنندگان انسانی خود است. فضانوردان مأموریت Shenzhou 12 ساعاتی پیش سوار بر روی موشک لانگ مارچ 2F زمین را به مقصد ایستگاه فضایی در حال ساخت چین ترک کردند.
سه فضانورد به نام های نی هایشنگ(Nie Haisheng)، لیو بومینگ(Liu Boming) و تانگ هونگبو(Tang Hongbo)در این ماموریت حضور داشتند.
چین این سه فضانورد را به سمت ماژول ایستگاه فضایی تیانه(Tianhe)) فرستاد و قرار است آنها به مدت سه ماه در این ماژول ایستگاه فضایی بمانند و انواع آزمایشات و فعالیت های نگهداری را انجام دهند.
Tianhe یکی از سه بخش اصلی اولین ایستگاه فضایی پیشرفته چین است که با ایستگاه فضایی بین المللی رقابت می نماید.
ایستگاه فضایی چین حداقل 10 سال در فضا خواهد ماند، در حالی که انتظار می رود ایستگاه فضایی بین المللی در سال 2030 به فعالیت خود انتها دهد.
چین میخواهد تا سال 2030 به یک قدرت اصلی فضایی تبدیل گردد تا با رقبای خود از جمله ایالات متحده، روسیه و آژانس فضایی اروپا همگام گردد و پیشرفته ترین ایستگاه فضایی را که به دور زمین می چرخد، ایجاد کند.
چین می خواهد تا انتها سال بعد ایستگاه فضایی خود را کامل کند و از آن برای انجام آزمایش های علمی در شرایط بی وزنی استفاده کند. ایستگاه فضایی چین 20 مایل(32 کیلومتر) بالاتر از ایستگاه فضایی بین المللی قرار گرفته است. ایستگاه فضایی چین در فاصله 250 مایلی(402 کیلومتر) زمین قرار گرفته است.،ایسنا
منبع: ایران آنلایناسلیم فا: اسلیم فا: مجله دوخت و دوز، طراحی لباس و انتخاب لباس