چگونه از رنگ زرد در دکوراسیون استفاده کنیم؟ (12 مزیت و نکته کاربردی)

به گزارش مجله سرگرمی، بیشتر افراد ترجیح می دهند در هنگام انتخاب رنگ دیوارها، پرده ها یا سایر وسایل و اکسسوری ها ریسک نکنند و به جای رنگ های روشن به سراغ رنگ های خنثی بروند. این در حالی است که استفاده از رنگ های متنوع یکنواختی محیط را از بین می برد و زیبایی آن را دوچندان می نماید. رنگ زرد یکی از این رنگ ها است که می تواند به محیط گرما، نشاط و انرژی ببخشد. استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون منازل فضا را روشن تر، سرزنده تر و شادتر می نماید.

چگونه از رنگ زرد در دکوراسیون استفاده کنیم؟ (12 مزیت و نکته کاربردی)

رنگ زرد اغلب برای آشپزخانه، ناهارخوری یا راهروها و به خصوص فضاهای کوچک، باریک یا کم نور توصیه می گردد تا محیط را بزرگتر و روشن تر نشان دهد. با توجه به روانشناسی رنگ ها، استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون القانماینده شادی، اشتیاق، اصالت و اعتماد به نفس است. رنگ زرد به فضا جان می بخشد، به راحتی با سایر رنگ ها ترکیب می گردد و محیط را شاداب می نماید.

اگر به رنگ زرد علاقه دارید، ابتدا باید بدانید که چگونه از آن به درستی در فضاهای داخلی بهره ببرید. این مقاله از خبرنگاران مگ حاوی نکاتی درباره استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون منازل است. ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

مزایای استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون

فقط جسورترین افراد به استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون منزل خود فکر می نمایند. این رنگ نماد خورشید و با تمام فصول سازگار است. بنابراین، جای تعجب نیست که نور و زندگی می بخشد و تمام حواس را فعال می نماید. در رنگ درمانی برای ایجاد لبخند و احساس آرامش در افراد از رنگ زرد استفاده می گردد.

رنگ زرد فعالیت مغز را تحریک می نماید، متابولیسم را بالا می برد و احساس امنیت ایجاد می نماید. بعلاوه خلق و خو را بهبود می بخشد و به فراموش کردن مسائل یاری می نماید. اگر هنوز برای استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون منزل خود قانع نشده اید، باید بگوییم که دلایل دیگری هم برای استفاده از این رنگ وجود دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم:

1. شادی بخش است

معمولاً در بیشتر اتاق ها از رنگ های خنثی به وفور استفاده می گردد. دقیقاً در چنین محیطی است که رنگ زرد در مرکز توجه قرار می گیرد تا کمی شادی را به یک فضای کوچک بیاورد. این رنگ در کنار رنگ های خاکستری، سفید و سیاه جلوه زیبایی پیدا می نماید. پس از آن در دکوراسیون خود بهره ببرید و ببینید چقدر فضا دنج تر و شادتر به نظر می رسد.

2. باعث روشن تر شدن محیط می گردد

آیا در خانه یا محل کار شما فضای تاریکی وجود دارد که بخواهید آن را مجذوب کننده تر و روشن تر کنید؟ رنگ زرد نور زیادی را منعکس می نماید و به همین علت برای پرنور نشان دادن محیط های تاریک ایدئال است. شما می توانید از زرد کرمی، زرد روشن یا کاغذ دیواری با طرح های زرد رنگ روی دیوار های اتاق بهره ببرید.

3. در تمام قسمت های ساختمان قابل استفاده است

یکی از مزایای رنگ زرد، همه کاره بودن آن است. بنابراین، شما می توانید از آن هم در محیط گرم و هم در محیط سرد بهره ببرید. این رنگ اگر در استفاده از آن افراط نگردد، برای اتاق بچه ها و بعلاوه فضاهایی که به کار اختصاص داده شده اند، عالی است.

4. به راحتی در دسترس است

شما به راحتی می توانید بسیاری از اشیاء و وسایل زرد رنگ را در بازار پیدا کنید. در بسیاری از وسایل و اکسسوری ها، از گلدان های گل گرفته تا مبلمان بزرگ به سبک های مختلف، از رنگ زرد استفاده شده است که می توانید با توجه به سلیقه یا احتیاج خود از بین آن ها انتخاب کنید.

5. برای بچه ها ایدئال است

رنگ زرد باعث ایجاد خلاقیت و شادی در بچه ها می گردد و به همین علت گزینه مناسبی برای اتاق خواب آن ها محسوب می گردد. کاغذ دیواری با طرح های زرد رنگ، تخت، کمد، روتختی یا وسایل تزئینی زرد رنگ همگی انتخاب های مناسبی برای اتاق بچه ها هستند.

6. تنوع زیادی دارد

در حقیقت، بیش از صد رنگ زرد وجود دارد که می توانید از آن ها در بخش های مختلف منزل بهره ببرید. این موضوع به شما اجازه می دهد به راحتی رنگی را پیدا کنید که به برترین وجه با محیط و سلیقه شما مطابقت داشته باشد.

نکات مهم برای استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون

اکنون که با مزایای این رنگ شاد، پرتحرک و پرانرژی آشنا شدید، باید بدانید چگونه از آن در محیط اطراف خود بهره ببرید:

1. رنگ زرد را با رنگ های خنثی ترکیب کنید

زرد یک رنگ تابستانی است و به همین علت نباید آن را با سایر رنگ های پرتحرک ترکیب کنید. سعی کنید در کنار این رنگ از رنگ های خنثی بهره ببرید تا هم ترکیب رنگی چشم نوازی ایجاد گردد و هم در استفاده از رنگ زرد افراط نکرده باشید.

ترکیب رنگ زرد با رنگ های خنثی مانند سفید و طوسی فضا را از سادگی و یکنواختی خارج می نماید و به آن مجذوب کنندهیت می بخشد. چوب به خودی خود یک رنگ محسوب نمی گردد، اما انواع روشن و میانه آن به خوبی با رنگ زرد ترکیب می گردد.

2. از رنگ زرد برای جلب توجه بهره ببرید

آیا یک گلدان یا یک وسیله تزئینی دارید که برای شما خاص است و می خواهید آن را در کانون توجه قرار دهید؟ از رنگ زرد بهره ببرید تا توجه به سمت آن جلب گردد. شما می توانید برای بسیاری از وسایل خود مانند پتو، کوسن یا گلدان این رنگ را انتخاب کنید، اما مراقب باشید در این کار زیاده روی نکنید.

3. جسور باشید

اگر از ریسک کردن نمی ترسید و می خواهید چیز جدیدی را در خانه خود امتحان کنید، از استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون غافل نشوید. شما می توانید در هر اتاق کمی از رنگ زرد بهره ببرید. از وسایل دکوراتیو کوچک آغاز کنید و سازگاری آن را با محیط اطراف بسنجید.

4. پالت رنگی مناسب انتخاب کنید

انتخاب ست رنگی مناسب یکی از مهم ترین نکاتی است که باید در هنگام استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون منزل به آن توجه کنید. چراکه تناسب نادرست رنگ ها باعث اتلاف وقت و هزینه می گردد. رنگ ها هم در زیبایی بصری محیط نقش دارند و هم احساسات و خلق و خو را تحت تأثیر قرار می دهند.

رنگ های سفید، سبز روشن، آبی آسمانی، نارنجی و بنفش برترین مکمل ها برای رنگ زرد محسوب می شوند. شما می توانید از این رنگ های زیبا و شیک به شکل های مختلف در کنار رنگ زرد بهره ببرید. اگر دیوار اتاق زرد است، می توانید یک جایگاه با روکش آبی در کنار آن قرار دهید یا اگر مبلمان و وسایل دکوری به رنگ زرد هستند، می توانید برای دیوارها به سراغ رنگ های دیگری مانند سفید یا سبز بروید.

رنگ های مشکی و قهوه ای هم وقتی با دکوراسیون زرد رنگ ترکیب می شوند، شگفت انگیز به نظر می رسند. استفاده از مبلمان، لوازم دکوری و آباژور مشکی یا قهوه ای در کنار رنگ زرد یک کنتراست زیبا خلق می نماید و باعث می گردد رنگ زرد بیش از سایر رنگ ها به چشم بیاید.

5. در استفاده از رنگ زرد زیاده روی نکنید

نکته مهم درباره استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون منزل رعایت حد تعادل است. اجازه ندهید رنگ زرد در محیط کار یا خانه شما غالب گردد. چراکه بعد از مدتی چشم را خسته می نماید. این رنگ زمانی جلوه زیبایی پیدا می نماید که به میزان و در ترکیب مناسب با سایر رنگ ها به کار برود.

اگر دوست دارید از رنگ زرد یا کاغذ دیواری های دارای طرح های زرد رنگ برای دکوراسیون خود بهره ببرید، بهتر است برای کف و سقف اتاق رنگ های خنثی را انتخاب کنید. این کار باعث حفظ تعادل در دکوراسیون می گردد و یک فضای دلنشین ایجاد می نماید.

تحقیقات نشان می دهد که استفاده بیش از حد از رنگ زرد عصبانیت و پرخاشگری را افزایش می دهد. بعلاوه نوزادان در اتاقی که تمام قسمت های آن زرد رنگ است، بیشتر گریه می نمایند. پیشنهاد می کنیم از رنگ زرد در پرده ها، تابلوهای نقاشی، گلدان ها یا کوسن ها بهره ببرید، اما از انتخاب آن برای کل دیوارها یا دکوراسیون اتاق بپرهیزید.

6. برای استفاده از رنگ زرد محل مناسبی را انتخاب کنید

شما می توانید از رنگ زرد در تمام قسمت های منزل بهره ببرید، اما بهتر است آن را به سطوح کوچک مانند یک دیوار یا یک اکسسوری محدود کنید. راهروها برترین محل برای استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون هستند. چون معمولاً این بخش از خانه کم نور و کوچک است و رنگ زرد می تواند آن را روشن تر و بزرگتر نشان دهد. از سوی دیگر، رنگ زرد باعث سرزندگی می گردد و به همین علت راهروهای ورودی جای مناسبی برای استفاده از آن به شمار می فرایند.

رنگ زرد اشتها را تحریک می نماید و انرژی و خلاقیت را افزایش می دهد. به همین علت، گزینه مناسبی برای اتاق غذاخوری، آشپزخانه یا اتاق مطالعه به شمار می رود. در استفاده از رنگ زرد برای اتاق خواب احتیاط کنید. چراکه این رنگ روی احساسات تأثیر دارد، باعث هیجان می گردد و با گذشت زمان پرخاشگری را افزایش می دهد. بهتر است در اتاق خواب از رنگ زرد در کنار سایر رنگ ها مانند سفید بهره ببرید یا فقط روتختی، پرده یا اکسسوری های اتاق را به رنگ زرد انتخاب کنید.

کلام پایانی

رنگ زرد نماد خورشید، شادی و زندگی است. استفاده از این رنگ در دکوراسیون محیط را زیباتر، روشن تر و بزرگتر نشان می دهد. اگر به رنگ زرد علاقه دارید، می توانید یکی از دیوارهای خانه را با زرد رنگ آمیزی کنید یا از اکسسوری های زرد رنگ بهره ببرید. رنگ زرد چشم را خسته می نماید و باعث افزایش پرخاشگری می گردد. به همین علت، نباید در استفاده از آن به خصوص در اتاق خواب زیاده وری کرد.

منابع: steptohealth, lushome

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 25 خرداد 1401 بروزرسانی: 25 خرداد 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 164334

به "چگونه از رنگ زرد در دکوراسیون استفاده کنیم؟ (12 مزیت و نکته کاربردی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه از رنگ زرد در دکوراسیون استفاده کنیم؟ (12 مزیت و نکته کاربردی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید