چهارمین دوره اکسپو هنری تبریز شروع به کار کرد
به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/آذربایجان شرقی امروز پنجشنبه 24 بهمن ماه، چهارمین دوره فروش آثار هنری(آرت اکسپو تبریز) به صورت ملی با حضور هنرمندان ایرانی در هتل لاله پارک تبریز افتتاح شد.
مدیر اجرایی آرت اکسپو تبریز در آیین گشایش این نمایشگاه گفت: در این دوره حدود 231 اثر هنری از 142 هنرمند ایرانی سراسر کشور در پنج رشته نقاشی، عکس، مجسمه، خوشنویسی و خط نقاشی در معرض نمایش و فروش قرار می گیرد.
محمد محمودی با بیان این که اکسپو تبریز جهت رو به رشدی را از نظر کیفیت آثار و هنرمندان، پیموده است، اظهار کرد: در این دوره، 9 گالری تبریز نیز حضور و مشارکت دارند.
وی متذکر شد: امیدواریم اکسپوی هنری تبریز در جهت رشد حرکت نموده و در دوره های بعدی با ارتقا کیفیت آثار هنری بتوانیم هنرمندان برجسته بسیاری را جذب کنیم.
به گزارش خبرنگاران، وی با قدردانی از مجموعه لاله پارک و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در راستای حمایت از برگزاری اکسپو هنری تبریز، گفت: امیدواریم در دوره های بعدی شاهد اکسپو هنری عالی، بهتر و با برنامه منسجم تر باشیم.
در چهارمین دوره از آرت اکسپو تبریز که تا روز 28 بهمن ادامه خواهد داشت، 231 اثر هنری در معرض فروش قرار می گیرد.
منبع: خبرگزاری ایسناbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما