چلسی در ضربات پنالتی فینالیست جام اتحادیه انگلیس شد
به گزارش مجله سرگرمی، تیم فوتبال چلسی با رجحان در ضربات پنالتی دیدار مقابل تاتنهام رقیب منچسترسیتی در فینال جام اتحادیه انگلیس شد.

به گزارش خبرنگاران، تیم فوتبال چلسی با رجحان در ضربات پنالتی بازی دور برگشت مرحله نیمه نهایی رقابت های جام اتحادیه انگلیس در خانه خود مقابل تاتنهام به بازی نهایی این رقابت ها راه یافت.
در این بازی استادیوم استفوردبریج، چلسی برای جبران شکست یک بر صفر بازی رفت در نیمه اول با دو گل کانته در دقیقه 27 و ازار در دقیقه 38 پیروز به رختکن رفت، اما یورنته در دقیقه 50 تک گل تاتنهام را به ثمر رساند و از آنجایی که قانون گل زده در خانه حریف در وقت های قانونی دور نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس وجود ندارد، بازی با تساوی مجموع 2 - 2، طبق قانون مستقیماً در ضربات پنالتی ادامه یافت که در این مرحله چلسی با رجحان 4 بر 2 رقیب منچسترسیتی در فینال شد.
اریکسن و لاملا ضربات تاتنهام را به گل تبدیل کردند و دایر و مورا ضربه های شان را از دست دادند. هر چهار ضربه چلسی هم توسط ویلیان، اسپلیکوئتا، جورجینیو و لوئیس به گل تبدیل شدند.
منبع: خبرگزاری تسنیمcruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها